Home > Kunst en Cultuur > Online favourites 02-05

Online favourites 02-05

Iedere week schittert een merk in de rubriek waarin de favorieten van Chapeau voorbijkomen. Dit keer een Brits merk dat sinds kort ook in Maastricht te vinden is: Jo Malone London!

 

Het Britse high-end beauty & lifestyle merk Jo Malone London staat bekend om haar verrassende, ongecompliceerde geuren en de elegante kunst van het geven van geschenken. De exclusieve collectie bestaat uit beautyproducten voor in huis, bad en voor het lichaam.

Fragrance Combining 

Elke geur wordt vervaardigd uit de hoogste kwaliteit ingrediënten en is bijzonder eenvoudig, maar toch ook altijd onverwachts. Ontdek Fragrance Combining en creëer een persoonlijke en unieke geurstatement door  verschillende Jo Malone London luchtjes met elkaar te combineren. Verfris een rijke bloemengeur met een vleugje citrus of voeg een kruidige geur toe voor een warmer effect.

Gift giving

Voor excellente service op maat, kunt u ook terecht bij Jo Malone London. Van advies over het maken van een persoonlijke geurstatement tot het vinden van een speciaal cadeau. Daarnaast worden de luxe Jo Malone London producten altijd verpakt in de karakteristieke dozen in de kleuren crème en zwart voor een onvergetelijke indruk.

Jo Malone London in Maastricht

Sinds twee jaar is Jo Malone London gevestigd in Nederland met boutiques in De Bijenkorf Den Haag en De Bijenkorf Amsterdam. Vorige maand heeft Jo Malone London nóg een boutique geopend en wel in Douglas Store Maastricht! De boutiques combineren typisch Britse elementen met een ingetogen stijl en sterk eigentijdse aspecten, hierdoor wordt winkelen een inspirerende ervaring.

Jo Malone London is ook online verkrijgbaar via www.douglas.nl. Voor meer informatie over het merk, kijk op de website www.jomalone.com.

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu