Home > Business > Online Favourites

Online Favourites

Wekelijks zet Chapeau een bedrijf of organisatie in de schijnwerpers. Dit keer maken we ruimte voor de creativiteit van AINSI Maastricht.

AINSI is de verzamelplek voor creatief talent van binnen en buiten Maastricht. Het hele jaar door kan bij AINSI genoten worden van een aanbod aan dans, theater en jazzconcerten. De voorstellingen worden op een bijzondere locatie gepresenteerd, AINSI ligt namelijk in het voormalige verpakking gebouw van cementfabriek ENCI. Een ontwerp van architect Peutz.

Ainsi017 Img 0363

Een groot deel van de voorstellingen vindt plaats in samenwerking met Theater aan het Vrijthof. Highlights voor het nieuwe  theaterseizoen zijn Festival Jong!, theaterstuk ‘Socrates’ en het solo concert van Stef Kamil Carlens. Er zijn opvoeringen voor jong en oud.

 

Img 0360

 

Dit weekend presenteert AINSI een bijzondere voorstelling over de dood, opgevoerd door acteur Dönci Bánki. De theatervoorstelling draagt de naam ‘Duna-Dráva’ dat ‘verdwaald landschap’ betekent. Wat gebeurt er met iemand als zijn laatste seconden zijn aangebroken? Dönci Bánki roept met hulp van projectie en geluid een stroom aan beelden en associaties op die de toeschouwer meesleurt in de laatste seconden van het leven van een man. Gevoelens van angst en liefde, pijn en hoop en verdriet en troost staan hierbij centraal. 

Kijk voor het gehele aanbod aan voorstellingen op www.ainsi.nl

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.