Home > Business > Groot openingsfeest prijswinnend hotel Kaboom

Groot openingsfeest prijswinnend hotel Kaboom

Auteur: Maarten van Laarhoven

Ze zijn sinds 1 juli geopend en kregen afgelopen maandag in Hilversum de felbegeerde Entree Hospitality & Style Award 2015 uitgereikt, de prijs voor het beste hotelconcept van Nederland, toegekend door branchegenoten. Niettemin vierde Kaboom Hotel aan het Stationsplein in Maastricht gisteravond zijn openingsfeest, samen met het inpandige restaurant DADAWAN, waarmee Kaboom uiteraard nauw samenwerkt.  

Het grote officiële feest, dat werd bijgewoond door zo’n 400 gasten – familie, vrienden en zakenrelaties van de ondernemers Rino Soeters (La Bergère Group) en Danny Deng (Wokgroep NL) – vond plaats in aanwezigheid van de Maastrichtse wethouder John Aarts (VVD, Economie). De wethouder roemde de twee ondernemers om hun ondernemerschap en visie om juist op dit moment te investeren op een voor Maastricht belangrijke plaats: Kaboom ligt pal tegenover het centraal station, een omgeving die de komende tijd drastisch wordt gemoderniseerd. 

De beide zaken zijn inmiddels al het nieuwe visitekaartje van de stad Maastricht, zo ervaren ze in het hotel. Reizigers die het station verlaten zien op de kop van de Stationsstraat een opvallend hotel en dito restaurant. Beide concepten wijken volgens de initiatiefnemers duidelijk af van hetgeen gangbaar is in de branche. Kaboom wil een hotel zijn voor de moderne reiziger en verrassend veel luxe en comfort bieden voor een scherpe prijs. 

Restaurant DADAWAN beoogt een ‘clash’ te zijn van de oosterse en westerse keuken, met opvallende presentatiewijzen, snelle en gezonde bereidingen en scherpe prijzen. Beide concepten sluiten naadloos op elkaar aan, aldus Kaboom-directeur Rino Soeters. 

Foto’s: Harry Heuts

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.