ELEWA

De huid is ons grootste orgaan. Het beschermt niet alleen ons lichaam , maar is ook een weerspiegeling van onze ziel. Het voedt ons van binnen en verzorgt ons van buiten. Wanneer het aankomt op een goede huidverzorging, heeft de natuur alle antwoorden voor ons klaar liggen. Deze filosofie laat ELEWA in haar natuurlijke verzorgingsproducten uitkomen.

ELEWA is een op natuur gebaseerde huidverzorging, die vrij is van chemisch toegevoegde stoffen.

De elf producten van ELEWA zijn perfect op elkaar afgestemd met gecertificeerde organische ingrediënten, die vrij zijn van kleurstoffen, niet geparfumeerd en veganistisch.

Een belangrijk bestandsdeel van Rooibos Facial Serum en Facial Oil Blend is de Afrikaanse Marula Olie. Deze wordt met de hand gewonnen uit het zaad van de Marula-boom, beter bekend als de olifantenboom. Marula olie bevat bijzonder verzorgende, beschermende en anti-ageing eigenschappen. De olie is rijk aan Vitamine E en Aminozuren.

Produkte

De Marula olie die voor ELEWA producten gebruikt wordt, net zoals alle andere Afrikaanse oliën  in onze producten, met behulp van Fair Trade ingekocht. Dit betekend dat de vrouwen in Afrika voor hun werk gepast betaald worden.

ELEWA is afkomstig uit het Swahili, een Afrikaanse taal en betekent; de betekenis van iets begrijpen/verstaan.. Begrijpen wat de natuur ons te bieden heeft en haar geschenk aan ons correct en met respect te gebruiken.

Karoline Smit heeft o.a. aan de Yogonanda Institute  in Californië een opleiding tot Holistic Health Practitioner vervolledigd en is nu werkzaam als gecertificeerd life coach. In haar kleine gids die praktische en energetische oefeningen bevat, legt Karoline Smit uit hoe men door juiste en bewuste ademhalingen de energetische centrums in het lichaam activeert. Hoe men de balans in zijn/haar leven herstelt en daardoor meer bewuste en positieve mentale houding wee te bereiken. De brochure bevat 2 CD’s, sommige met krachtige Afrikaanse klanken, die ons helpen bij de oefeningen.

P1020942

Win nu een van de 5 ELEWA Beauty sets ter waarde van 170,00 euro!

Om kans te maken op dit prijzenpakket kunt u een e-mailtje sturen naar info@chapeaumagazine.com met het woord ‘ELEWA‘ in de onderwerpsbalk en uw gegevens. Dit kunt u doen t.e.m. 31 december 2015.

  • ELEWA Multi Tea Facial Cleanser: reinigt, werkt ontstekingsremmend, maakt de huid weer vochtig en veerkrachtig. Witte- groene en Rooibos thee functioneren als antioxidanten.
  • ELEWA Rooibois Facial Serum
    Breng 3-6 druppels aan, na het reinigen, op uw gezicht en hals. Dit rijke Serum herstelt de vochtigheidsgraad in uw huid, verfijnt uw huid en maakt het weer strakker.
  • ELEWA Facial Oil Blend
    Marula olie en rozenbottel olie zijn de hoofdbestandsdelen van deze verzorgende oliën, en zijn ware beauty secrets en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen.
  • ELEWA brochure met aanwijzingen van Karoline Smit voor energetische ademhalingsoefeningen+ 2CD’s met Afrikaanse ontspanningsmuziek.

    Kijk voor meer informatie op: www.elewanatural.com 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu