Home > Branded content > Cube28: uitgesproken meubels, woonaccessoires en interieuradvies

Cube28: uitgesproken meubels, woonaccessoires en interieuradvies

Advies

Het idee voor een nieuw interieurconcept ontstond een paar jaar geleden. Met ruim veertig jaar ervaring in de branche, waarvan 28 in de eigen woonwinkel in Rekem-Lanaken, wilden Conny Pans – derde generatie meubelfamilie Pans – en Bert Arends nog één keer wat ‘nieuws’ doen. „De meubelindustrie verandert, en wij voelen dat het onze tijd is om mee te veranderen. We willen ons meer bezighouden met advieswerk. Daarbij ligt de focus niet op vierkante meters, maar op kennis en ervaring, en laten we daar nu net genoeg van in huis hebben”, licht Conny toe.

Interieurstudio

In de nieuwe interieurstudio staat dan ook slechts een fractie van de totale Cube28-collectie. Net genoeg om te inspireren en intrigeren, om de klant van daaruit verder te helpen. „In onze collectie vind je louter meubels, accessoires en andere eyecatchers van zo’n twintig leveranciers die we al jaren kennen en van wie we zeker weten dat ze mooie producten en super kwaliteit leveren. Wil de klant toch liever zelf proef zitten of een stofje voelen? Dan nemen we hem of haar gewoon mee naar de fabriek. Persoonlijke service, zodat we zeker weten dat iedereen thuiskomt in een interieur dat helemaal past.” In aanvulling op advies op maat, vind je bij Cube28 ook een collectie kunstzinnige en humoristische eyecatchers en interieurhebbedingetjes die direct meer naar huis genomen kunnen worden. Voor het eigen interieur of als cadeau.

 

Cube28 x MaxMara

Behalve helemaal thuis in meubels en interieurs, zijn Conny en Bert ook al bijna 22 jaar actief in de modebranche. Wat begon als een ‘extraatje’ groeide uit tot de succesvolle Maastrichtse franchise van MaxMara. Om er zeker van te zijn dat die twee concepten elkaar in de toekomst kunnen versterken, is Cube28 om de hoek gevestigd. „Een fysieke verbinding tussen de twee zaken geeft klanten van beide concepten de kans ze optimaal te beleven en combineren. Een walhalla voor de echte modeén interieurliefhebber.”

 

Minckelersstraat 28, Maastricht (NL) – cube28.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.