Home > Mode en Beauty > Zo verschijn je glamoureus op het Preuvenemint

Zo verschijn je glamoureus op het Preuvenemint

Auteur: Tedje van Gils

2018 is een creatief en expressief make-up jaar. Maar hoe vertaal je dit naar een glamoureuze verschijning op het Preuvenemint in Maastricht? Anuka van Anuka Academy geeft tips. 

1. Glitter lips
,,We beginnen met de meest opvallende make-up trend van 2018: glitterlippen. Het enige wat je hoeft te doen is een laagje lipgloss aanbrengen en vervolgens met je ringvinger losse glitters erin ‘duwen’. Shine on, hiermee steel je zeker de show.”

2. Underliner
,,Je make-up look is niet compleet zonder een eyeliner. Dit jaar is de omgekeerde eyeliner een echte trend, hoog tijd om deze draagbare look eens te proberen! Pak de dunste kwast uit je collectie en ga voor een subtiel lijntje onder je ogen of een cateye op zijn kop. Tip: ruil zwart in voor metallic of een kleurtje.”

3. Face gloss
,,Glossy eyes zien we veel in 2018, maar daar blijft het niet bij. Niet alleen je oogleden hebben baat bij wat glans! Durf je te experimenteren met make-up? Breng dan ook wat gloss aan op je jukbeenderen en sleutelbeen. En sla je lippen natuurlijk ook niet over.”

4. Metallic brows
,,Net als je denkt dat er op wenkbrauwgebied niets nieuws meer te verzinnen is, komt er toch weer een nieuwe trend om de hoek kijken. Na de feather brow en de wire brow in 2017, is er in 2018 de metallic brow: een subtiele highlighter voor je wenkbrauwen. Smeer een beetje vaseline of wenkbrauwgel in je wenkbrauwen en meng dit vervolgens met een koper- of bronskleurige oogschaduw. Wel even doorkammen voor een subtiele finish!”

5. Glitter strobing
,,Highlighter mag niet ontbreken in je make-up routine. Bij deze trend breng je highlighter aan op je jukbeenderen, net onder je wenkbrauw en op je cupidoboogje, het boogje boven je lippen. Om de look net wat meer impact te geven breng je extra losse glitters aan.”

_______________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.