Home > Mode en Beauty > 15de editie Fashionclash festival van start

15de editie Fashionclash festival van start

Vrijdag vond bij Bureau Europa in Maastricht, de opening van de vijftiende editie plaats van het Fashionclash Festival. Drie dagen lang staat Maastricht weer in het teken van fashion en vooral de creaties van jonge designers, uit heel Europa en zelfs daarbuiten.

Waar in de eerste jaren van het festival vooral de ‘traditionele’ modeshows het hoofdonderdeel van het programma vormden, is dat anno 2023 helemaal anders. De bezoekers mogen zich verwachten aan een mix van fashion tentoonstellingen, films, workshops en nog veel meer. En dat alles op meer dan 10 locaties ingedeeld over de gehele stad Maastricht. Dat moet de stad nog meer het festival meegeven.

De expositie van diverse ontwerpers, bij Bureau Europa, is niet samengesteld door Brank Popovic van Fashionclash en zijn team. Maar zij hebben bewust gekozen om 5 jonge curatoren dit samen te laten invullen, om zo een nieuw creatief proces te ontdekken.

De goed bezochte openingsreceptie, was een mooie start van een kleurrijk festival dat tot en met zondagavond te bezoeken is. Alle informatie is te vinden via www.fashionclash.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.