Home > Mode en Beauty > Waarom professionele haarkleuring van belang is

Waarom professionele haarkleuring van belang is

De lente is in aantocht en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe coupe. Bij Vague Coiffure hebben ze daarom in de maand maart en april een leuke actie voor studenten. Zo krijgen studenten van 15 maart tot en met 15 april – op vertoning van een studentenpas – 25 procent korting op een kleurbehandeling. Maar wat is nu het verschil tussen een pakje verf uit de winkel en een kleuring door een colorist? Son Abas – eigenaresse Vague Coiffure vertelt.

Elk haartype is anders
,,Persoonlijk advies is bij een kleuring ontzettend belangrijk omdat elk haartype anders is. De ondertoon van je haar is bepaalt hoe een verf uitpakt. Het verven van je haar is een chemische handeling, het zal er nooit zo uitzien als op het pakje. Het is daarom een must om je goed te laten adviseren en bij Vague doen wij niets liever dan dat.”

Passend bij je gezicht
,,In onze salon kijken we welk model en kleur het beste bij je gezicht passen en letten we op de mogelijkheden van het haar. Loop dus gerust eens in onze salon binnen om te kijken wat een professionele kleuring voor jouw haar kan doen.”

Actie
Ben je student? Dan profiteer je van 15 maart tot en met 15 april van 25 procent korting op een haarkleuring bij Vague Coiffure.

Vague Coiffure
Het Bat 8, Maastricht

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu