Home > Mode en Beauty > Vind de jeans van je dromen

Vind de jeans van je dromen

Toplocatie
Op een steenworp afstand van een ruime parkeergarage, vele monumenten en talloze cafeetjes en restaurants ligt de Stokstraat, de ideale uitvalsbasis om Maastricht te verkennen én om te beginnen aan een shop-tillyou-drop-expeditie. Niet voor niets krijgt deze exclusieve winkelstraat met veel luxury brands op Tripadvisor een certificaat van uitmuntendheid en is hier, op nummer 17, sinds twee jaar ook het denimmerk 7 For All Mankind gevestigd.

Celebrities als diehard fans
7 For All Mankind jeans zijn meteen omarmd door Hollywood celebrities zoals Angelina Jolie, Cameron Diaz en Kim Kardashian die vooral de flatterende pasvorm kondenwaarderen. Sinds de lancering van de herenlijn zijn ook Ben Affleck, Jake Gyllenhaal en Ashton Kutcher diehard fans van Sevens, zoals het door insiders ook wel liefdevol wordt genoemd. 7 For All Mankind vertegenwoordigt niet alleen een jeansmerk, maar een heuse levensstijl waar de vele liefhebbers zich graag mee identificeren. Dat is goed te zien aan de reclamecampagne waarvan de Amerikaanse actrice Zoe Saldana nu het boegbeeld is en aan Victoria’s Secretsupermodel Gigi Hadid die in New York werd gespot met de allernieuwste B(air) jeans, een slankmakende spijkerbroek die voelt als een tweede huid. 

Altijd een stap vooruit op de rest 
7 For All Mankind is op denimgebied de leading trendsetter, bijvoorbeeld door het aangaan van samenwerkingsverbanden met gerenommeerde ontwerpers als Azzedine Alaia en door de toepassing van de nieuwste washes en designs. Maar bovenal onderscheidt 7 For All Mankind zich door de fantastische fit. Maar die moet je toch echt zelf ervaren. 

Mission accomplished 
De oprichters van 7 For All Mankind hadden een missie: het maken van de ultieme, sexy, perfect zittende jeans van superieure kwaliteit. Daarin zijn ze glansrijk geslaagd. Want bij 7 For All Mankind Maastricht vind je de denim waar je altijd van hebt gedroomd.

7 For All Mankind
Stokstraat 17, 6211 GB Maastricht
7fam.maastricht@gmail.com
Facebook.com/7fammaastricht
+31 (0)43 3255831

Openingstijden:
maandag 13.00 – 18.00 uur
dinsdag tot en met vrijdag 11.00 – 18.00 uur
zaterdag 10.00 – 17.30 uur
alle zondagen 13.00 – 17.00 uur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu