Home > Mode en Beauty > 10x trends voor mannen waar we nog heel even aan moeten wennen…

10x trends voor mannen waar we nog heel even aan moeten wennen…

Auteur: Yoëlle Smith

Moderedactrice Yoëlle kan geen genoeg krijgen van mode en wil haar vriend ook het liefst in de nieuwste, gekste trends hullen (wat hij uiteraard nooit toestaat). Maar sommige trends gaan zelfs haar petje iets te boven. Lees hieronder welke tien rare fashiontrends gespot zijn op de Parijse catwalk, waar wij nog ehm… heel even aan moeten wennen.

1. De dorpsgek > Balenciaga
Die enge man van het dorp die altijd rare dingen zegt, die enkel blikjes bier afrekent bij de kassa van de lokale super. Die in zichzelf praat en soms uit het niets scheldt op straat, maar die nooit iemand echt kwaad doet.
Die man… dat was nou Balenciaga’s inspiratiebron voor herfst/winter 2018.
2. De loopjongen > Fendi
Veel ‘grammetjes’ moet je hebben verkocht om deze look waar te maken. Logo mania is een dingetje deze winter, maar ook ik moet nog wennen. Laat staan de rest van de Chapeauredactie. Gevalletje wiettaxichauffeur die te veel naar 50 cent muziek geluisterd heeft.
3. De ballenknijper > Moncler Gamme Bleu
De winterzwemcollectie van Moncler GB. Laten we het kort en krachtig houden: alleen zongebruinde, Italiaanse mannen aan de kust van Capri komen hiermee weg zonder hun mannelijkheid te verliezen.
4. De man met heupen > Balenciaga
Als er iets is wat ik uiterst onaantrekkelijk vind; is het een man met heupen. Vrouwelijke rondingen. Balenciaga’s modellen zullen ongetwijfeld onder die jas ook het man-eigen omgekeerde driehoek figuur hebben. Maar in deze jas krijgt een man meer curves dan Beyonce, niet oké.
5. De taakstraf look > Calvin Klein
Erg hip onder een bepaald cultuurtje in Amsterdam die zichzelf allen influencer noemen met gekochte volgers en uren in het Vondelpark filosoferen over de druk van de maatschappij. Jammer genoeg kon alleen Jeremy Meeks met deze look wegkomen.
6. De nerd van de klas > Fendi
Hij was de enige die een tien scoorde voor wiskunde en ook de enige die in een regenpak naar de middelbare school durfde. Some things will never change, en zijn kledingstijl ook niet.
7. De Michelin > Moncler Gamme Bleu
Puffy
jackets zijn big trending dit seizoen, en terecht. Maar een puffy pak? Doet lijken alsof een skipak en een poepbroek een baby hebben gemaakt.


8. De enge swinger > Moschino 
Waar Jeremy Scott zijn fetisjinspiratie vandaan haalde voor de FW18 collectie willen wij helemaal niet weten. Zijn modellen kunnen in ieder geval zo door naar Festival Wasteland of een creepy parenclub.
9. De Gerard Joling ticket to the tropics > Prada
Tja, wat kan men hierover zeggen. Leuk en lekker jolig zo’n blouseje als je van Frans Bauer en de Toppers houdt. In dat segment…


10. De eeuwige maagd > Maison Margiela
De jongen die nooit opgelet heeft bij seksuele voorlichting. Nee Mark, hij moet om de banaan.

Fotografie: Estrop Barcelona

_________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu