Home > Branded content > Modemannen Wyck: fare una bella figura

Modemannen Wyck: fare una bella figura

In het bruisende en stijlvolle Wyck, in hartje Maastricht, ligt herenmodezaak Modemannen Wyck. Een exclusieve modezaak met een Italiaanse flair. Die vind je niet alleen terug in de kledingcollectie; de hele zaak ademt Italiaanse stijl en klasse. Mark van Overeem en Harold van Wissen richten zich dan ook op de modebewuste man die graag goed voor de dag komt. De slogan van Modemannen Wyck luidt niet voor niets: Fare una bella figura. En dat is precies wat deze heren doen: zorgen dat je elke dag stijlvol en met klasse de deur uitgaat.

Stijlvolle herenmode
Bij Modemannen Wyck kun je terecht voor diverse kledingstijlen, van casual luxe en klassiek, tot compleet maatwerk. Mark en Harold zijn dagelijks in de zaak te vinden om klanten van vakkundig modeadvies te voorzien. Die betrokkenheid creëert in veel gevallen een bijzondere band, waardoor klanten graag terugkomen. En dat zijn niet alleen klanten uit Maastricht, maar ook uit andere delen van Nederland en zelfs uit het buitenland. Dankzij de uitgebreide modecollectie vind je bij Modemannen Wyck zowel formele als informele kleding.

Inspiratie halen Mark en Harold uit het dagelijks straatbeeld, maar ze bezoeken ook geregeld toonaangevende fashionbeurzen en showrooms in hun geliefde Italië. Zo hebben ze kortgeleden nog een bezoek gebracht aan de bekende Fashion Week in Milaan. 

De exclusieve herenmode collectie van Modemannen Wyck bestaat uit toonaangevende Italiaanse merken. Voor elk seizoen vind je een uitgebreid assortiment aan colberts, pantalons, jeans en shirts. Een collectie die comfortabel is in het dragen en waar je eindeloos mee kunt combineren. De casual chic-collectie combineert daily wear met een Italiaanse touch en in de klassieke lijn vind je bijvoorbeeld stijlvolle kostuums, colberts en classy smokings.

Made in Italy
De pret-à-porter herencollectie van Modemannen Wyck wordt vervaardigd door exclusieve Italiaanse ateliers. Harold en Mark brengen geregeld een bezoek aan de ateliers in Italië. Zo blijven ze op de hoogte van alle ontwikkelingen. Juist door dit persoonlijke contact wordt kwaliteit en service gewaarborgd. Eén keer per jaar wordt een van de exclusieve ateliers uitgenodigd voor een bezoek aan de zaak in Wyck. Zo kunnen klanten in Italiaanse stijl kennismaken met deze ambachtslieden en genieten van puur Italiaans vakmanschap.

Ambachtelijk maatwerk
Modemannen Wyck is met zijn jarenlange ervaring een expert op het gebied van maatwerk. Zo kunnen klanten in het ambachtelijk kledingatelier van Modemannen Wyck, kledingstukken uit de pret-à-porter collectie geheel naar wens laten aanpassen. Mark en Harold bieden samen met vakkundige kledingmakers advies op maat zodat de klant het pak van zijn dromen zelf kan samenstellen.

Modemannen Wyck
www.modemannenwyck.nl                           
Stationsstraat 25
6221 BN Maastricht
Tel.  043 – 325 50 39

________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu