Home > Business > De toekomst van morgen met de passie van vandaag

De toekomst van morgen met de passie van vandaag

Futuristisch, innovatief en stijlvol. Onderscheidend en uitnodigend.

Poulissen Audio Video Center in Roermond heeft de toekomst al in huis gehaald met een volledig nieuw winkelconcept. Gerard Poulissen is in zijn nopjes. ,,Met dit concept blijven we voor het onderscheid zorgen.”

 

Het nieuwe winkelconcept van Poulissen Audio Video Center

Een bezoek aan Poulissen Audio Video Center aan de Schoenmakersstraat in Roermond is niet zomaar shoppen. Dat is een bijzondere beleving. Een adembenemende ontdekkingsreis. Boordevol verrassingen. Met continue strelingen voor het oog en oor.  Je stapt binnen in een nieuwe wereld van beeld en geluid. Completer dan ooit. Met alle segmenten voor elke beurs. Van luidsprekers en koptelefoons, tot hifi-sets, tv’s, streaming audio’s en netwerkproducten.

Het karakteristieke winkelpand van Poulissen heeft een indrukwekkende metamorfose ondergaan.  Opzienbarend. Bijna onweerstaanbaar. Een ijzersterke formule. Omdat je zelf alles uitgebreid en in alle rust kunt ervaren.

Poulissen is de eerste select store van Bang en Olufsen. Met een innovatieve presentatie van het volledige assortiment van het Deense topmerk. Sensationeel beeld en geluid in een magische panelenwand.  Met verbluffende, grenzeloze mogelijkheden van de App van Bang & Olufsen. Via je mobieltje regisseer je niet alleen beeld en geluid, maar desnoods ook verwarming, gordijnen en alarm in huis. Uit te breiden met totaalconcepten voor de hele woning. En Bang & Olufsen betekent natuurlijk ook het allermooiste design, dat in de warme ambiance van Poulissen extra glans krijgt.

Het nieuwe winkelconcept van Poulissen betekent ook acht nieuwe kijk- en luisterstudio’s. Met een onderscheidend interieur, waarin iedereen zich meteen thuis voelt. Om zelf de mooiste, eventueel driedimensionale, beelden te kunnen ervaren. De BeoVision Avant van Bang & Olufsen biedt daarbij alvast een voorschot op de toekomst.

 

Verrukking

De luisterstudio’s brengen zelfs de meest fijnbesnaarde liefhebber in verrukking. De studio’s zijn voorzien van de allerbeste akoestiek. Klanten kunnen zelf kiezen welke luidsprekers het beste passen bij het uitgebreide assortiment topapparatuur. Marantz, Denon, McIntosch, NAD en Accuphase bijvoorbeeld. Apparatuur die in combinatie met luidsprekers van Monitor Audio, B & W, KEF, Dali en Piega elke huiskamer in een concertzaal kunnen veranderen. In de luisterstudio’s geeft Poulissen de consument alle tijd en ruimte voor de juiste keus. Elk oor luistert immers anders.

De ontdekkingsreis bij Poulissen Audio Video Center houdt daarmee trouwens nog lang niet op. De verrassingen gaan maar door . Zo is er de uitgebreide gallery met het complete gamma van het Duitse kwaliteitsmerk Loewe. Televisies boordevol innovatie. Met een oogstrelend design.  Op maat en aan individuele wensen aan te passen. Home entertainment van het hoogste niveau. Een driedimensionale alleskunner. Ook op de digitale snelweg.

 

Groots

Met het wereldmerk Bose bewijst Poulissen ook dat klein toch groots kan zijn. De home cinema systemen en luidsprekers  van Bose, die blijven passen in de palm van een hand, zijn uiteraard allemaal zelf te beleven bij Poulissen.

Vanzelfsprekend heeft Poulissen een aparte afdeling waar de liefhebbers van streaming hun hart kunnen ophalen. Met apparatuur in alle prijsklassen. Sonos, Heos, Blue Sound en nog veel meer.

En nog is de reis dan niet voorbij. Poulissen presenteert ook de slimme meubellijn van Spectral.  Televisie- en audiomeubels die een aanwinst vormen voor elk interieur. En het design van televisies en audioapparatuur optimaal tot hun recht laten komen.

Gerard Poulissen merkt dat het nieuwe winkelconcept klanten boeit en bindt.  ,,De nieuwe ambiance maakt nieuwsgierig en prikkelt mensen om ons te bezoeken. Wij bewijzen dan graag waarom we in Limburg koploper in onze sector zijn. Niet alleen door ons brede kwaliteitsaanbod, maar ook door onze klantvriendelijkheid en onze service.  Gewoon onze passie dus. En die passie nemen we uiteraard mee in de toekomst die bij Poulissen al begonnen is.”

 

www.poulissen.nl

 

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu