Home > Mode en Beauty > Uit het Prestige Trendboek: Mannen gaan voor maatwerk

Uit het Prestige Trendboek: Mannen gaan voor maatwerk

Mooie stoffen, stijlvolle prints en de juiste snit: die vind je bij Milano. Als trendsetters spelen Kurt en Cindy Wijnen in op wat hun doelpubliek nodig heeft om stijlvol voor de dag te komen. Een aparte winkel waar uitsluitend op maat wordt gewerkt kon niet uitblijven.

Verslavend comfort
Maatwerk is niet alleen mooi, het is ook erg in. Heel wat mannen herontdekken het comfort van een pak op maat. Niet alleen voor ‘grote dagen’ zoals een huwelijk, een sollicitatie of een eerste werkdag, maar ook in het dagelijkse leven. Een perfecte pasvorm werkt ‘verslavend’.

Verwennerij
Dat merkten ook Kurt en Cindy van Milano in Bilzen. Hun concept Milano Tailoring is geen winkel in de strikte zin van het woord. “De zaak is alleen open na afspraak”, legt Kurt uit. “Een maatpak kopen is een persoonlijke belevenis. Dat gevoel willen we op elk vlak doortrekken.” Dat begint al bij de ontvangst in de prachtige zaak, met rechts een arsenaal aan maatpakken, hemden en accessoires, links een bar om u tegen te zeggen. “De reden waarom heren een maatpak kopen, vraagt vaak om een glaasje erbij”, weet Kurt uit ervaring. Onze keuze voor tailor-made en voor een persoonlijke benadering is een meerwaarde voor onze klanten. Als een vader met zijn zonen of een baas met zijn personeel na de werkuren wil komen passen, dan kan dat ook met een wijndegustatie met of zonder hapje erbij. Ook mannen worden graag verwend tijdens het shoppen, zeker anno 2019.”

Passen en praten
Milano Tailoring is er gekomen in 2017, dankzij de populariteit van Milano Herenmode. “In 2014 verhuisden we met Milano Herenmode naar de Commanderie. Maar na enkele jaren moesten we toch ruimte zoeken om uit te breiden. Het pand waar nu Milano Tailoring is ondergebracht, bood meer mogelijkheden, ook wat opslag betreft. We zijn heel blij dat we de stap gezet hebben zodat we de heren, en hun dames, nu in alle rust kunnen ontvangen. Want maatwerk, dat is kiezen, overleggen, passen, praten en genieten, van naaldje tot draadje.”

Milano Herenmode
De Commanderie 2
3740 Bilzen
www.milano-mode.be
info@milano-mode.be

______________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu