Home > Branded content > Winkelen, ontdekken en genieten onder één dak

Winkelen, ontdekken en genieten onder één dak

Dit artikel is geschreven in februari voor de maart-editie van Chapeau Magazine. In verband met de Covid-19 situatie is ervoor gekozen om dit artikel pas later online te plaatsen. Door de uitgestelde plaatsing kunnen sommige punten in het artikel niet meer van toepassing of anders zijn.

Bij aankomst op het goed bereikbare Pastoor Vullinghsplein in Sevenum trekt het enorme pand van Jansen-Noy direct de aandacht. Eenmaal binnen heten de Fashion Guides je welkom. Alsook Fieke Brouwer-Jansen en Josien Kersten. Samen met Berend Brouwer vormen zij de vierde generatie van het familiebedrijf.

Van de gratis parkeergelegenheid voor de deur en het gratis kopje koffie in de koffiecorner tot het stijlvolle interieur en afdelingen met elk een eigen unieke beleving. Op de junior afdeling bevindt zich zelfs een heuse speelzolder. Aan alles is gedacht om de klant optimaal te laten genieten. Een dagje uit!

Meer dan driehonderd merken
In het pand met een oppervlakte van maar liefst 4500 m2 biedt Jansen-Noy mode aan voor het hele gezin. In de zaak wordt een uitgebreide selectie van merken voor heren, dames en kinderen gepresenteerd. Van Jacob Cohen, The North Face en Woolrich voor de heren tot YAYA, Caroline Biss en Fabienne Chapot voor de dames. Maar ook merken als Calvin Klein, Tommy Hilfiger en Levi’s voor de kids mogen niet in het assortiment ontbreken. Het grootschalig aanbod wordt gecom-bineerd met persoonlijke aandacht en service. Want dat is waar Jansen-Noy voor staat.

Fashion Guides
Klanten die zich graag laten adviseren kunnen terecht bij een van de Fashion Guides. Zij maken de klant wegwijs in de zaak en helpen je graag. Een aantal van deze Fashion Guides is vakkundig opgeleid tot Personal Shopper. Zo’n Personal Shopper gaat nog een stapje verder en stelt op verzoek verschillende sets samen. Of het nu gaat om een mooi maatpak, leuke feestjurk of casual set. Josien Kersten – buyer en directie: „Ze geven persoonlijk en professioneel advies en inspireren klanten om iets te kiezen wat ze nog niet in hun kast hebben hangen. Het enige wat de klant hoeft te doen is op voorhand een afspraak maken. Past de nieuwe outfit niet helemaal? Dan kunnen klanten gebruikmaken van onze unieke vermaakservice.”

Juffrouw Jansen
Trek gekregen van al dat shoppen? Gelukkig is er Juffrouw Jansen. Het eigen grand café van Jansen-Noy, zodat klanten het pand niet hoeven te verlaten. Bij Juffrouw Jansen hangt een ouderwets gezellige sfeer, mede dankzij de grote opvallende wand waar de geschiedenis van het familiebedrijf helemaal tot leven komt. Bezoekers strijken er neer voor een cappuccino van versgemalen koffiebonen, ambachtelijk gebak of een van de verfijnde lunchgerechten. Veelal bereid met ingrediënten afkomstig uit de regio. Dagvers, puur en eerlijk.

De Kas
Wie een bezoekje brengt aan Jansen-Noy, kan hem haast niet missen: de Kas. Het bruist er, het leeft er. Net als in een echte broeikas. De Kas symboliseert de regio. Fieke Jansen: „In de Kas krijgen merken en bijzondere ontwerpers een podium om hun werk tentoon te stellen. Van een presentatie van de nieuwe collectie, exposities, pop-up-shops tot activiteiten als modeshows en workshops. Het is iedere keer weer een verrassing wat de klant in de Kas tegenkomt. Maar dat er altijd iets te doen en te beleven is, is een ding dat zeker is.”

Ontmoetingsplek
Jansen-Noy is de plek om gezellig samen te zijn met anderen. Of het nu met je gezin of partner is of met een vriend of groepje vriendinnen. Fieke Jansen: „We halen alles uit de kast voor onze klanten. We geven persoonlijk modeadvies in kleding, lingerie, schoenen en accessoires, maar zijn er ook voor dat ene kopje koffie of gezellige praatje.”

Pastoor Vullinghsplein 20, Sevenum (NL) – jansen-noy.nl 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.