Home > Mode en Beauty > De stijl van… Marit Brugman

De stijl van… Marit Brugman


De stijl van MARIT BRUGMAN (27)
Eigenaar Liever Sociaal en Dylan Haegens bv uit Venray.

Stoer meisjesachtig
„In tegenstelling tot vroeger houd ik wel van overdreven meisjesachtig. Truitjes in pastelkleurtjes zoals licht- en oudroze met gekke printjes. Wel met iets stoers als contrast, zoals een jeansrokje of boyfriend jeans met veel scheuren. Met Dylan maak ik wekelijks vijf Youtube-filmpjes. Omdat ik niet steeds hetzelfde aan wil, heb ik veel kleren. Ik merk wel dat ik een inspiratiebron ben voor de jonge meisjes die mij volgen. Maar soms roepen ze ook: ‘Wat heeft Marit nóu weer aan!’ Dat vind ik wel grappig.”


Truitje van Essentiel, Boyfriend Jeans Scotch & Soda

Sneaker- én hakkenmeisjes
„Sneakers onder een rokje; hakken onder een boyfriend jeans. Ik vind ’t allebei leuk. Dylan en ik krijgen ieder seizoen schoenen opgestuurd van Nubikk. Dat merk past goed bij mij, anders zou ik het niet dragen. Voor designerkleding, tassen of zonnebrillen ben ik niet gevoelig. Een zonnebil moet ik tussen de autosleutels in mijn tas kunnen mikken, zonder dat ik bang ben voor krasjes. Ik heb al zo’n beetje alle modellen RayBan gehad.”


Zonnebril RayBan, Sneakers Nubikk

Voorbeeld
„Met make-up ben ik echt niet bezig. Beetje foundation, likje mascara, eyeliner en klaar. Ik ben zo’n type dat denkt: Highlighter, o ja, tof! En dan ligt ie ongebruikt in de kast. Het enige waar ik niet zonder kan, is Eight Hour Cream van Elizabeth Arden voor mijn lippen. En verder laat ik mijn lippen met rust. Ik vind het shocking hoeveel meiden hun lippen opspuiten. Ik ben blij met wat ik heb. Daarmee hoop ik een voorbeeld te zijn. Door mijn anorexiaverleden weet ik hoe heftig een obsessie voor je uiterlijk kan zijn.”


Eight Hour Cream Eklilabeth Arden

Golden room
„Ons huis is een oase van rust. Op kantoor mag het knallen. We hebben design van Zuiver en Dutchbone. Vintage tapijten, toffe velours stoeltjes en poefjes in allerhande kleuren, gouden tafeltjes en een chocolade- bruine koelkast. We hebben zelfs een aparte golden room, speciaal voor de gouden ideeën.”


Tafeltje Zuiver

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu