Home > Business > Shoppen in de vernieuwde Bijenkorf Maastricht

Shoppen in de vernieuwde Bijenkorf Maastricht

Met een schoenenafdeling die meer dan vier keer zo groot is geworden, een parterre die volledig in het teken staat van gifts en een lederwaren- en lingerie-afdeling die uitgebreid is met nog meer luxe labels, is de Bijenkorf Maastricht klaar voor een nieuw shoptijdperk. De Bijenkorf Maastricht rondde onlangs de eerste fase van de verbouwing af. Store manager Esther Paulus leidde ons rond door het vernieuwde filiaal.

NIEUW!
STORE MANAGER DE BIJENKORF MAASTRICHT
 Voor sommigen is Esther misschien een nieuw gezicht op deze plek. Helemaal nieuw is zij echter niet meer. Esther nam in april vorig jaar de taak als store manager over. Esther, afkomstig uit Sittard, ademt retail met meer dan twintig jaar ervaring in het vak. Als geen ander weet ze wat het hart van de Limburgse dames sneller doet kloppen. „Toen ik werd benaderd voor deze functie bij de Bijenkorf hoefde ik niet lang na te denken. Stiekem was het een droom om de Bijenkorf in Maastricht te mogen aansturen. Er zit zóveel potentie in de stad Maastricht en dus ook in het filiaal van de Bijenkorf hier. Dat maakt deze functie echt tot een droombaan!”


NIEUW!
SCHOENENWALHALLA

Maastricht houdt van schoenen en schoenen houden van Maastricht. Esther: „Maastricht is de stad met het hoogste aantal schoenenwinkels per vierkante meter. Wij doen daar gewoon nog een schepje bovenop met onze vernieuwde schoenenafdeling.” En dat blijkt: Toffe sneakers, high heels, sandaaltjes, enkellaarsjes. Eigenlijk weet je even niet waar je moet kijken (en beginnen met passen!) zodra je de vernieuwde damesschoenenafdeling bereikt op de eerste etage. „De afdeling is ruim vier keer zo groot geworden en we hebben onder andere LK Bennett en Dune als nieuwe merken toegevoegd,” aldus Esther. „Dankzij de heerlijke ruime, lichte en rustgevende opzet met volop zitplekken, is schoenen kijken en shoppen nu écht een feestje.”


Nieuw! Nog meer lederwaren, lingerie en luxe labels

En alsof al die schoenen al niet verleidelijk genoeg zijn! Aangekomen bij de lederwaren en lingerie wordt de verleiding er niet minder op. Ook deze afdelingen werden onder handen genomen. Esther: „De afdeling lederwaren is twee keer zo groot. Aan zowel de lederwaren, lingerie als damesmode zijn nieuwe merken toegevoegd waaronder Daily Paper, Filling Pieces, Kenzo, Liu Jo en Isabel Marant. Deze merken ontbraken nog bij de Bijenkorf Maastricht, maar passen absoluut in het Maastrichtse modebeeld. Uiteraard vergeten we de heren niet. Zij kunnen terecht in het souterrain. Die staat volledig in het teken van de man, die kan hier helemaal worden gekleed. Van ondergoed tot maatpak, stropdas en casual outfit.”

NIEUW! Geven en verwennen
Last but not least kent het warenhuis in Maastricht nu ook een complete cadeau-afdeling. „We hebben afscheid genomen van de woonafdeling op de tweede verdieping. In plaats daarvan ligt de focus nu op een nieuwe cadeau-afdeling. Er is immers niets leuker dan geven en verwennen, toch? We hebben hiervoor een selectie gemaakt van de mooiste items van de woonafdeling en die zijn samengebracht in een nieuw giftconcept. De gehele parterre staat nu in het teken van geven en verwennen. Van (woon)accessoires en cosmetica tot chocolade. Eigenlijk alles waarmee je jezelf en een ander kunt verwennen, vind je hier.”Nog meer nieuw … to be continued!„We zijn er nog niet. Deze uitbreiding is voor ons de eerste fase van de verbouwing,” aldus Esther. „In de volgende fase zal ook de cosmetica-afdeling worden vernieuwd, krijgt de herenmode-afdeling een make-over en zal het warenhuis nóg meer nieuwe merken verwelkomen.”

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu