Home > Mode en Beauty > Nieuw jaar, nieuw haar!

Nieuw jaar, nieuw haar!

Auteur: Yoëlle Smith

Vague Coiffure | Het Bat 8, 6211EX Maastricht

www.vague.nl

Nieuw jaar, nieuw haar. Maar dat is niet alles. Wie klant is bij de bekende Maastrichtse kapsalon Vague Coiffure weet dat het – ook in het nieuwe jaar – draait om meer dan mooi haar alleen. Luxe, verwennen en in de watten gelegd worden is wat Vague Coiffure nét even anders maakt dan alle andere kwaliteitscoiffeurs. Dankzij de inrichting van de salon voelen velen zich beland in een weelderige Spa, totaal relaxed gaan zij vervolgens weer de deur uit.

Son Abas (eigenaresse Vague Coiffure): ,,Ik krijg vaak dames die erg druk zijn in het dagelijks leven. Zowel vrouwen met hoge functies in het bedrijfsleven als huisvrouwen die even willen ontsnappen aan de alledaagse drukte. Niet alleen nemen wij de zorg weg om te piekeren over je haar, bij ons in de salon worden ze ook heerlijk in de watten gelegd en komen ze écht tot rust. Ik moet mijn klanten vaak gewoon wakker maken na een hoofdhuidmassage; ze zitten dan in een totaal andere wereld.”

Vague Coiffure wil graag dat iedereen 2019 brandnew ingaat, van binnen én buiten. Mocht je daarom nieuw jaar, nieuw haar-plannen hebben? Dan is Vague the place to be!

Naast gepersonaliseerd hairstyling advies maak je ook gebruik van deze speciale actie:

*Bij elke knipbeurt een GRATIS hoofdhuidmassage inbegrepen op vertoon van dit Chapeau nieuwsbericht.*

  

*: Deze actie is geldig t/m 15 februari 2019

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu