Home > Mode en Beauty > Presentatie gloednieuwe najaarscollectie Marc Cain tijdens modeshow

Presentatie gloednieuwe najaarscollectie Marc Cain tijdens modeshow

De Marc Cain-winkel in Maastricht straalde donderdagmiddag tijdens de lancering van de nieuwe ‘capsulecollectie’ ter ere van het vijftigjarig bestaan van het Duitse modemerk. Terugkerend in deze collectie zijn de kenmerkende kleuren en prints. Daarnaast zijn ook lichtere en meer neutrale thema’s helemaal in.

Zo zal zwart het komend seizoen ongetwijfeld een prominente rol spelen. Ook geel en panterprint zijn helemaal ‘trendy’. De van oorsprong knitwearfabrikant pakt daarnaast uit met een scala aan andere tinten, waardoor er eindeloos veel combinaties gemaakt kunnen worden.

Als klap op de vuurpijl werd de ‘glam’-collectie voor de feestdagen gepresenteerd, waarbij de nadruk lag op de traditionele rood-zwart combinaties. Na afloop van de lancering kregen de aanwezigen – veelal vaste klanten van het merk – de mogelijkheid om de nieuwe collectie direct uit te proberen.

Plankstraat 25, Maastricht (NL) – 043- 325 44 65

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.