Home > Mode en Beauty > Personaliseren tijdens ‘lammy days’ bij Rademakers

Personaliseren tijdens ‘lammy days’ bij Rademakers

Bij Rademakers FF te Sittard vindt u een exclusieve collectie van ultralichte lammycoats. De behaaglijke jassen met zachte schapenvacht worden gezien als dé ideale winterjas voor dames en heren.

Tijdens de lammydagen, van 15 september tot 15 oktober, kies je zelfs uit een extra uitgebreid aanbod van verschillende kwaliteiten. „De vele keuzes en de ruimte voor persoonlijke designwensen zorgen ervoor dat tijdens de lammydagen iedereen zijn eigen droomlammy vindt, in zijn favoriete kleur en in de juiste maat”, zegt eigenaar HuuB Rademakers. Al jaren is atelier Rademakers een van de grootste specialisten in Nederland als het gaat om lammycoats. HuuB ziet de laatste twee jaar een trend waarbij de zachte vachtzijde naar buiten wordt gekeerd. „Er zijn nu zoveel mogelijkheden voor een trendy ontwerp, dat maakt het voor mij echt superleuk”, aldus de lammyspecialist. Jarenlang hebben HuuB en partner Helma ernaar toegewerkt om de hele supply chain – van lamsvacht tot lammycoat – volledig in eigen hand te hebben. „Hiermee hebben we een duurzame en transparante formule, die geen enkele andere lammycoataanbieder heeft”, vertelt HuuB. „Alle lamsvachten zijn het bijproduct van de vleesconsumptie. Na het looien worden hier behaaglijke lammyjassen uit gemaakt waar de klant vele jaren van kan genieten. Bovendien is de natuurlijke vacht volledig biologisch afbreekbaar.”

Van 15 september tot 15 oktober 2020 kies je uit meer dan twintig verschillende kleuren en vijftig verschillende modellen. Bovendien zijn maatwerk en/of aanpassingen tijdens de lammydagen zonder meerprijs.

Engelenkampstraat 55, Sittard (NL) – rademakersfurfashion.nl 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu