Home > Mode en Beauty > 112 Skin Rescue

112 Skin Rescue

Auteur: Yoëlle Smith

Nadat het internet brak over Kim Kardashians vampire facial is het hebben van een mooie huid belangrijker dan ooit. In Hollywood behoren botox, peelings en gezichtsbehandelingen tot een vast ritueel voor vele vrouwen. En zoals we allemaal weten: wat eerst in Amerika een hype is, waait vervolgens over naar Nederland.

De stralende huid-hype is ook overgewaaid naar modeland. Waar het vroeger modern was om een zware glamorous make-up look te hebben, dragen de harde kern modemensen de laatste tijd erg weinig make-up op de rode lopers om hun mooie huid te showen. Het hebben van een flawless skin behoort daarmee tot een nieuw luxegoed in de high society. Laten zien dat je perfecte kleine poriën hebt, weinig rimpels en weinig make-up nodig hebt om er goed natuurlijk uit te zien; doet denken aan een jonge huid. Het hebben van de eeuwige jeugd. Iets waarvan we allen weten dat we dit niet kunnen hebben. Maar daardoor in hogere kringen zo populair om dit zo goed mogelijk na te streven.

Momenteel was ook mijn huid totaal overstuur. Zoals sommigen van jullie weten ben ik naast mijn werk voor Chapeau ook werkzaam als (curvy) model. De modewereld is een industrie waarbij een mooie huid een vereiste is en frisse jeugdigheid uitstralen ook iets is om constant na te streven.

Doordat ik veel jobs had de afgelopen maanden (veel jobs betekent dus iedere dag veel make-up, poedertjes etc.) zaten mijn poriën flink verstopt en schoten break-outs (pukkels) als paddenstoelen uit de grond op mijn gezicht. Tijd om zo snel mogelijk tot een actieplan te komen.

Maar wat kon ik nog meer doen, buiten mijn vaste beauty rituelen? Hiervoor ben ik op zoek gegaan naar de nieuwste snufjes op het gebied van de huid. Wat kan ik beter doen? Wat is nieuw op de markt? Wat doet die salon in Heerlen precies waar al bijna iedereen naar is gegaan voor een huidbehandeling? Ik zocht het allemaal voor jullie (en mezelf!) uit en heb hierover gevlogd. Eindeloos de eeuwige jeugd nastreven is vermoeiend, maar het hebben van een mooie huid op een natuurlijke manier kan je zelfvertrouwen zo boosten dat ik vrouwen zeker aanraad om ook deze nieuwe huid routine te volgen. Check de vlog voor meer info!

Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistics, marketing cookies accepteren.

______________________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu