Home > Mode en Beauty > Curated luxury PAUW

Curated luxury PAUW

Hoewel AMSTERDAM de officiële thuisstad is van familiebedrijf Pauw, past het luxe multi-brandstore concept ook perfect in Maastricht. Gelegen in het sfeervolle Stokstraatkwartier met karakteristiek smalle straatjes en knusse kroegen, en vooral een verfijnd en exclusief winkelaanbod, voelt Pauw zich hier helemaal thuis.

Multi-brandstore De eerste winkel van Pauw aan het Europaplein in Amsterdam werd kort na de Tweede Wereldoorlog geopend door het echtpaar Pauw-Thiry. Het concept van Pauw, een multi-brandstore, is op dat moment heel vernieuwend en gewaardeerd. In de daaropvolgende jaren worden daarom steeds meer winkels geopend. Inmiddels heeft Pauw 28 winkels in Nederland. In 2014 lanceerde Pauw bovendien een digitaal platform met een webwinkel. In de multi-brandstores van Pauw vind je een uniek aanbod dat uiteenloopt van high-end fashion labels waaronder Dries van Noten, Golden Goose Deluxe Brand en Marni tot kleinere creatieve labels als Common Projects, Guanabana en Odeeh, en natuurlijk eigen merk Pauw Amsterdam. Van bruiloft tot zakelijke afspraak: het luxueuze merkenpakket biedt een uitgebreide selectie voor specifieke gelegenheden.

Eigen Pauw-collectie
De eerste eigen Pauw-collectie werd in de jaren ’80 geïntroduceerd en kreeg in de loop der jaren een steeds prominentere rol binnen de Pauw-winkels. De collectie van Pauw Amsterdam bestaat uit iconische ontwerpen, zoals de double face cashmere jas en de lange double breasted jas met gouden knopen. En ook: een uitgebreide keuze aan zacht knitwear, verfijnde basics en leren broeken.

Pauw Maastricht
In het monumentale pand aan de Havenstraat in Maastricht presenteert Pauw een uitgebreide, exclusieve selectie van merken als Golden Goose Deluxe Brand, Vince, Sofie D’Hoore, J Brand, Common Projects, Woolrich, Cathrine Hammel, Odeeh, Guanabana, Adriano Goldschmied en Pauw Amsterdam. Zoals in elke Pauw-store ligt ook hier de focus op persoonlijke service en curated luxury.

Welkom bij Pauw Maastricht!
Stap naar binnen en ervaar de kwaliteit, persoonlijke service en het exclusieve aanbod aan curated luxury. Van dinsdag t/m zondag geopend. Ontdek de collectie alvast op www.pauw.com.

__________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu