Home > Branded content > Cellini en Nanis, een gouden combinatie

Cellini en Nanis, een gouden combinatie

De sfeervolle decembermaand komt bij juwelenboetiek Cellini in Roermond helemaal tot uiting dankzij de kunstzinnige etalages en de warme, huiselijke sfeer die zorgt voor een optimale ambiance. Vooral het Italiaanse merk Nanis van de getalenteerde ontwerpster Laura Bicego slaat bijzonder goed aan.

„Dit zijn juwelen die echte luxe uitstralen, maar tegelijkertijd draagbaar zijn”, zo licht Rozan Langenhorst, eigenaresse van Cellini, toe. „Stuk voor stuk worden ze ontworpen en met de hand gemaakt in het atelier in Vicenza. Echt ‘snoepjes die de zintuigen prikkelen’. Door de minutieuze handgravure krijgt het goud zijn kenmerkende fluweelachtige uitstraling, wat het sieraad zo geliefd maakt. Nanis laat je de zachtheid van juwelen voelen. Alweer twintig jaar geleden waren wij de eerste die Nanis in Nederland introduceerde. Inmiddels is onze collectie uitgegroeid tot de grootste in de Benelux.” De hechte band tussen Cellini en dit Italiaanse juwelenhuis wordt jaarlijks ook versterkt door de persoonlijke komst van Laura Bicego die inmiddels kind aan huis is in Roermond. „Zij reist de hele wereld rond, maar neemt toch altijd graag de tijd om ons te bezoeken. Die persoonlijke band is heel waardevol en daardoor is onze samenwerking zo goed, en passend bij onze visie op juwelen. Zoals bijvoorbeeld haar bekende ontwerp Trasformista, een sieraad dat op verschillende manieren gedragen kan worden. Wij bezoeken zelf ook regelmatig het atelier in Vicenza en kunnen daardoor het ambachtelijke handwerk extra waarderen.” Cellini en Nanis vormen een gouden combinatie: allebei onderscheiden zij zich in diversiteit en – in zekere zin – eigenwijsheid. Ondernemen op basis van gevoel en daarin gedurfde keuzes maken, dat maakt niet alleen de connectie tussen de twee merken, maar ook tussen Laura Bicego en Rozan Langenhorst, uniek.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.