Home > Branded content > Maasmechelen Village: elke dag feest tot het einde van het jaar

Maasmechelen Village: elke dag feest tot het einde van het jaar

Het is alweer twintig jaar geleden – in oktober 2001 – dat Maasmechelen Village haar deuren opende. Nóg meer redenen om feestelijk te komen shoppen. In oktober is de openluchtboulevard daarom al extra feestelijk gemaakt en vanaf november barst het helemaal los met het begin van de kerstperiode in Maasmechelen Village: tijdens je kerstinkopen geniet je van maar liefst meer dan tien miljoen kerstlichtjes en honderden kerstbomen. Nog stukken gezelliger dan de traditionele kerstmarkt, maar dan in een echt shoppingdorp met exclusieve merkenboetieks en een keur aan restaurants. Maasmechelen Village is dé bestemming voor je Christmas shopping.

In Maasmechelen Village duren de speciale festiviteiten tot het einde van het jaar. Zeven dagen op zeven. Je vindt altijd iets van je smaak dankzij het overweldigende aanbod. Van luxe cosmetica tot de origineelste cadeaus, van unieke interieurideeën tot trendy vrijetijdskleding, van luxe accessoires tot exotische parfums, van leuke outfits voor de kids tot eigenzinnige designer labels.

Met hun rijkelijk uitgedoste etalages bieden de meer dan honderd boetieks van Maasmechelen Village je inspiratie voor een extra feestelijk eindejaar voor jou en je gezin. Heb je nog ideeën nodig om jezelf en je geliefden te verwennen en je huis om te toveren tot een warm en gezellig nest? Flaneer dan op de prachtige openluchtboulevard en laat je inspireren en verrassen. En heb je tussendoor of na afloop zin in iets lekkers om te eten en te drinken? Het aanbod aan eetgelegenheden is ruim, voor een snack tussendoor of voor een culinair avontuur in een van de vier restaurants.

Hou je Instagram maar in de aanslag! De elegante architectuur van de boetieks van Maasmechelen Village is een lust voor het oog. Bovendien is kunst een essentieel onderdeel van het leven in Maasmechelen Village. Verkies je een groener decor of heb je zin in een schep frisse lucht? Combineer je bezoek aan Maasmechelen Village dan met een heerlijke fiets- of wandeltocht in de Limburgse natuur. Zie hoe de kleuren veranderen naarmate het seizoen vordert. Het naburige Terhills wandelparadijs is bijvoorbeeld the place to be.

Mis je bij thuiskomst nog iets na je shopping? Geen nood! Contacteer rechtstreeks je favoriete boetiek via de Virtual Shopping-service en laat je aankopen thuisbezorgen. En wil je iemand anders de unieke winkelervaring van Maasmechelen Village laten ontdekken, doe dan een giftcard cadeau. Die is overal geldig. Enkele data om alvast in je kalender aan te stippen zijn het feestelijk aansteken van de kerstlichtjes (11/11), Black Friday Week (21-29/11) en de Braderie (16-19/12), met grote kortingen op de outletprijs.

Zetellaan 100, Maasmechelen (BE) – maasmechelenvillage.com

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu