Home > Branded content > Effectieve huidverbetering als specialiteit bij Kliniek aan de Maas

Effectieve huidverbetering als specialiteit bij Kliniek aan de Maas

Voor huidverbetering, huidverstrakking, littekenbehandeling of cosmetische behandeling is Kliniek aan de Maas in hartje Maastricht al sinds jaar en dag het beste adres. Het holistische en multidisciplinaire samenspel tussen cosmetisch arts en huidtherapeut biedt een natuurlijk en optimaal resultaat. Sinds kort met een nóg uitgebreider aanbod.

Wanneer het gaat om huidverbetering is Kliniek aan de Maas zowel preventief als probleemoplossend actief. Het behandelteam van de kliniek bestaat uit twee topartsen en drie zeer bedreven huidtherapeuten die dagelijks behandelingen uitvoeren. Het behandelportfolio van Kliniek aan de Maas staat garant voor verbetering van de huidkwaliteit in alle huidlagen, voor natuurlijk, veilig en langdurig resultaat. Brit Beckers, huidtherapeut bij Kliniek aan de Maas, vertelt: „Wij werken als huidtherapeuten nauw samen met de cosmetisch artsen. Idealiter is huidtherapie het vertrekpunt naar huidverbetering en -verjonging. De cliënt start met een product-behandeling thuis, gevolgd door behandelingen in de kliniek. Denk hierbij aan diverse peelings, micro needling en ledlicht- en laserbehandelingen. In samenspraak met de cliënt eindigt het behandeltraject met injectables zodat de huidversteviging staat als een huis.”

Alma Hybrid™ laser

Kliniek aan de Maas werkt sinds enige tijd, en als eerste in Nederland, met de Alma Hybrid™ laser. Alaine: „Wanneer de huid al wat meters heeft gemaakt op de weg naar huidverbetering, kunnen we hierop verder bouwen. Vanaf dit moment is de huid klaar om dieper gestimuleerd te worden en zetten we de Alma Hybrid™ laser in, die gezien kan worden als dé eindsprint naar het gewenste resultaat.” Wat de Alma Hybrid™ uniek maakt ten opzichte van andere lasers, is dat het ongeëvenaarde resultaten biedt in een aanzienlijk korte hersteltijd. Dit maakt de behandeling veilig, nauwkeurig en veelzijdig. Brit: „Doordat we de laser precies kunnen instellen naar de huidbehoefte van de cliënt, hebben wij de volledige controle over de behandeling en de hersteltijd. Op die manier is geen enkele behandeling van de Alma Hybrid™ laser hetzelfde. De laser kan worden ingezet als standalone-behandeling, maar wordt ook veel toegepast in combinatiebehandelingen. ”Fijne lijntjes, verslapping van de huid, grove poriën, maar ook striae en (chirurgische) littekens pakt de Alma Hybrid™ laser effectief aan. Daarnaast kan de laser ook preventief worden ingezet, aangezien de afname van collageen, dat zorgt voor stevigheid in de huid, vanaf het 25e levensjaar plaatsvindt.

Een uniek behandelconcept

Een behandeling wordt altijd voorafgegaan door een vrijblijvend intakegesprek. „Welke behandelingen voor wie het beste werken, is per persoon anders”, vertelt Noëlle. „In onze kliniek wordt gekeken naar het gezicht en de huid als totaalplaatje. Wij kijken niet naar dat ene lijntje, maar naar de oorzaak ervan. Wij geven daarom tijdens een gratis consult altijd een compleet en transparant advies. De optimale aanpak voor een natuurlijk resultaat, dát is wat wij bieden.”

Het rennen van een marathon

De weg naar huidverbetering wordt samen met de cliënt stap voor stap doorlopen. Huidtherapeut Alaine vertelt: „Het optimaliseren van de huidconditie kun je vergelijken met het rennen van een marathon. Je wilt een huid in topvorm en dat vergt voorbereiding. Zo kun je een marathon zonder voorbereidende training ook niet goed uitlopen.” Het stapsgewijs werken aan huidverbetering werpt in de weg ernaar toe al zijn vruchten af. Huidtherapeut Noëlle licht toe: „Wanneer de cliënt start met de productbehandeling thuis zie je de huid in de eerste weken al zichtbaar verbeteren. Dit komt doordat we in ons productadvies en behandelplan altijd kijken naar wat de huid nodig heeft en hierin maatwerk leveren.”

kliniekaandemaas.com

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.