Home > Branded content > Zeer exclusief wonen in een historische villa

Zeer exclusief wonen in een historische villa

Altijd al de droom gehad om vanaf uw appartement te genieten van het prachtige uitzicht over de Maas? En om te wonen in een historische negentiende-eeuwse villa? Dat komt goed uit! Want aan de rand van het stadscentrum van Maastricht realiseren wij twee zeer exclusieve appartementen. Twee ware parels geheel in style, met plafondhoogtes tot wel 4,60 meter.

Volledig levensloopbestendig: de kelder, begane grond, eerste- en tweede verdieping zijn allemaal bereikbaar met een lift. En het mooie is, dat beide appartementen geheel naar eigen wens afgewerkt kunnen worden. Hoeveel slaapkamers wenst u? Hoeveel badkamers? Of misschien droomt u wel van uw eigen atelier? Het is allemaal mogelijk!Kiest u voor appartement Louis, dan kiest u voor een zeer exclusieve benedenwoning met maar liefst 204m² gebruiksoppervlak, monumentale stijlkamers, een privé tuin en twee eigen parkeerplaatsen. En het uitzicht (vanaf uw tuin!) op die prachtige Maastrichtse rivier, dat zal u niet tegenvallen…
Of kiest u voor − letterlijk én figuurlijk − de absolute top? Met maar liefst 325m² gebruiksoppervlak plus drie terrassen tot uw beschikking, is dit penthouse maisonnette Leonard een echte eyecatcher. Het biedt (uiteraard!) een fenomenaal uitzicht op de da-ken van Maastricht en de Maas en heeft twee eigen parkeerplaatsen. Het is aan u. Twee buitengewone kansen om niet te laten liggen. Uitgebreide informatie en prijzen op aanvraag.

Alard van der Varst
Makelaars,
R365 Christie’s
International Real Estate
Stokstraat 47
6211 GC Maastricht
t+31(0)433470139
www.R365.nl

________________________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu