Home > Branded content > Hof Hoorneman Bankiers

Hof Hoorneman Bankiers

Hof Hoorneman Bankiers maakt een gestage groei door in Limburg. Gerard Huls werkt er vanaf 2011 en sinds april dit jaar heeft Jos Ploum zich bij hem gevoegd. Samen beheren zij een mooie klanten-portefeuille, ondersteund door Dyonne Delissen. Gerard: „Ik ben erg blij met de komst van Jos, want we willen doorgroeien.” Gerard Huls blikt terug op zijn begintijd bij de Maastrichtse vestiging van de vermogensbank. „Het was keihard werken om onze naam te vestigen. We waren hier in het zuiden volledig onbekend. Maar het loonde: een handvol klanten groeide uit naar een substantiële klanten-portefeuille.” Hoe dit is gerealiseerd? „Vooral met vakkundigheid. En daarnaast participeren we in allerlei netwerken en organiseren we diverse kennisevenementen. Als ik kijk hoe klein we zijn begonnen en hoeveel gasten onze evenementen nu bezoeken, dan constateer ik dat we langzaamaan een begrip in Limburg worden.”

Versterking
Jos Ploum is sinds 1 april in dienst. Met zijn ruime ervaring in de business en zijn bekendheid met het Limburgse netwerk wil het tweetal gaan voor groei. Jos: „Wij merken vooral dat onze klanten voor hun beleggingen op zoek zijn naar méér dan alleen de standaard. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om maatwerk beheermandaten of fiscaal vriendelijk beleggen in de bv. Wij hebben altijd een passende oplossing waar de klant zich prettig bij voelt.”

Goede match
Gerard: „We werken heel prettig samen en vullen elkaar aan. Jos brengt een hoop beleggingskennis en nieuwe energie met zich mee. Het is fijn om ie-mand op kantoor te hebben die grotendeels het-zelfde denkt, maar die ook regelmatig met andere visies komt. Zo versterken we elkaar. We hebben bijna een jaar lang gezocht naar dé geschikte kandidaat. Jos bezit de kwaliteiten die we zochten.”

Behoefte aan speelruimte
’Jos Ploum werkt bijna dertig jaar binnen Private Banking. „Wat mij aanspreekt in dit vak is de continue dynamiek en wat ik voor klanten kan betekenen. Ik hou van mijn werk, maar ben ook een echte Bourgondiër. Ik speel graag golf en ben een fervent liefhebber van mooie wijnen.” „Mijn ambitie?” Glimlachend: „Om met Hof Hoorneman Bankiers de grote banken naar de kroon te steken! Wat ik daar de laatste jaren miste, was speelruimte. Alles werd gestandaardiseerd, terwijl ik juist waarde wil toevoegen voor de klant. Die ruimte heb ik hier. Persoonlijk en ambachtelijk, dat zijn volgens mij de belangrijkste wapens om te groeien in Limburg. En daarvoor heeft Gerard een mooie basis gelegd.”

Hof Hoorneman Bankiers
Wilhelminasingel 113
6221 BJ Maastricht
043 – 325 21 78
www.hofhoorneman.nl

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu