Home > Huis te koop > Wonen als God in Frankrijk

Wonen als God in Frankrijk

Prinsen, ridders en draken; vroeger konden onze dromen over kastelen niet gek genoeg zijn. Gelukkig kan dagdromen nog steeds. Zeker wanneer een kasteel als dit binnen handbereik ligt. Want in België, midden tussen Verviers en Luik, op een steenworp afstand van het golfterrein van Gomze-Andoumont en de thermen van Chaudfontaine, ligt een goed bewaard geheim. En dat geheim is nu te koop.

Een andere wereld

Stelt u het eens voor: u rijdt door een betoverende omgeving, aan de ingang van de Ardennen, op dertig kilometer afstand van het circuit van Spa-Francorchamps. U bent niet ver van talrijke toeristische stadjes en activiteiten, maar toch bevindt u zich midden in de natuur. U nadert uw bestemming, en neemt de laatste afslag naar de lange privé-oprijlaan. Plots waant u zich in een andere wereld, volledig afgezonderd van de rest. Uit het niets doemt een prachtig kasteel op, op een perceel van meer dan vier hectare groot. U bent thuis.

Talloze mogelijkheden

Houdt u van ruimte, privacy en historie? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Het idyllische kasteel heeft een woonoppervlak van 590 vierkante meter, en beschikt over maar liefst twee grote salons, twaalf slaapkamers en vier badkamers. Dankzij het riante oppervlak, de architectonische schoonheid en de ideale locatie biedt het pand talloze mogelijkheden. Of u het nu als woonhuis wilt benutten, er een hotel van wilt maken of het inzet als een prestigieuze evenementenlocatie; het kan allemaal.

Charme

Momenteel wordt het kasteel volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een ideale mix van oud en nieuw. Dat betekent dat de authentieke details en de bijbehorende charme onaangetast blijven, terwijl u wel kunt genieten van moderne voorzieningen. Denk aan natuurleien daken, centrale verwarming en geïsoleerde ramen (energielabel C). Dankzij de ruime, bijbehorende conciërgewoning (140 vierkante meter), zijn de mogelijkheden voor dit pand onbegrensd. U kunt personeel of familieleden huisvesten, maar natuurlijk ook gasten, wanneer u het omtovert tot bed & breakfast. Of gebruikt u de extra ruimte liever als kantoor of atelier? Ook daarvoor is het een ideale plek, dankzij het inspirerende uitzicht en de volledige vrijheid.

Meer informatie via www.wolfs.be

hide auteur

Auteur: Eefje Pieters

Interieurfanaat met een modehart

Eefje Pieters

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.