Home > Branded content > Landelijk genieten met Beaujean Vacances

Landelijk genieten met Beaujean Vacances

Te midden van het pastorale Limburgse heuvellandschap, op de grens van Nijswiller en Wittem, ligt de uiterst riante vakantiewoning van Giulia Vinken. De verhuur van Carrē 1711, zoals de voormalige boerderij uit de achttiende eeuw heet, ligt in handen van Beaujean Vacances. „Ik houd van korte lijnen.”

Ooit vervulde Carrē 1711 een centrale rol in een groot boerenbedrijf, maar in 2019 transformeerde Giulia het tot een comfortabele vakantiewoning die plaats biedt aan 36 personen. Er zijn zestien slaapkamers, met elk een eigen badkamer, een grote maar gezellige keuken en woonkamer en er is een lift. Wie in de riante tuin van Carrē 1711 om zich heen kijkt, ziet niets dan glooiende heuvels, landerijen en weelderig groen. Toch ligt de woning op een steenworp afstand van de uitvalswegen richting Maastricht, Duitsland en België. Daarin schuilt volgens Giulia een deel van de aantrekkingskracht. Terwijl we in de tuin dit gesprek voeren, hebben de werknemers van een Tilburgs bedrijf hun intrek genomen in de vakantiewoning. „Ze zijn op een Workcation”, vertelt Giulia. „Overdag werken ze aan projecten en ’s avonds is er ruimte voor ontspanning en een biertje.”

Kwaliteit

Beaujean Vacances verhuurt meer dan tweehonderd woningen in de regio Limburg, Belgisch-Limburg, de Ardennen en de Eifel. De vakantiewoningen hebben een duidelijke signatuur: het zijn stuk voor stuk karakteristieke, vaak monumentale, panden. „Beaujean Vacances is een regiospecialist”, vertelt Daphne Beaujean, directeur en eigenaar van het familiebedrijf. „We zijn selectief in de woningen die we verhuren. Ze moeten vooral kwaliteit uitstralen.”

Samenwerking

Over de samenwerking met Beaujean is Giulia zeer te spreken. „Ik heb gekozen voor Beaujean omdat het een professionele partij is die de regio uitzonderlijk goed kent. Er zijn veel grote partijen actief op het vlak van verhuur, maar ik houd juist van korte lijnen en een persoonlijke aanpak. Bij Beaujean op kantoor kennen ze de woning heel goed en weten welke faciliteiten er zijn. Bovendien nemen ze me veel werk uit handen. Doordat zij me ontzorgen, heb ik ruim de tijd voor mijn gasten. Dat heb je niet als je de verhuur in eigen hand houdt.” Bovendien, voegt ze eraan toe, was Beaujean tijdens de renovatie al betrokken bij Carrē 1711. „Daphne heeft bij het verbouwingsproces al kritisch over mijn schouder meegekeken. Dat was heel prettig.”

Rijksweg 4, Gulpen (NL) – beaujean-vacances.com

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.