Home > Society > Zakelijk Maastricht kijkt weer uit naar het Preuvenemeet

Zakelijk Maastricht kijkt weer uit naar het Preuvenemeet

Talloze Maastrichtenaren kijken er alweer lang naar uit: het befaamde Preuvenemint dat traditioneel gehouden wordt in de laatste week van augustus, maar dat de afgelopen twee jaar noodgedwongen van de activiteitenkalender werd geschrapt.

Vaste waarde van het beroemde vierdaagse culinaire evenement is de zogeheten Preuvenemeet op donderdagmiddag, een zakelijk netwerkevenement waar ondernemers en andere vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, alsmede hun relaties, elkaar op een nog maagdelijk Vrijthof kunnen ontmoeten en ongestoord het glas met elkaar kunnen heffen. Een doorgaans vrolijke handeling die niet zelden de aanzet is voor nieuwe, mooie zakelijke projecten.

Het Preuvenemeet 2022 wordt gehouden op donderdag 25 augustus van 15 tot 18 uur. Deelnemers krijgen bij binnenkomst een welkomstdrankje aangereikt. Daarna worden ze verwend met een aantal bijzondere gerechtjes uit de keukens van chefs die tijdens het Preuvenemint 2022 acte de présence geven. Aan zorgvuldig geselecteerde wijnen is tijdens de Preuvenemeet geen gebrek. Wie gezien het vermoedelijk warme weer de voorkeur geeft een fris glas Brand bier, hoeft evenmin meer dan een paar stappen te zetten.

Kaarten voor het exclusieve netwerkevenement kosten 99 euro. Ze zijn te bestellen via www.preuvenemint.nl/preuvenemeet of preuvenemeet@preuvenemint.nl De opbrengst van dit jaar gaat naar de slachtoffers van de watersnoodramp van vorig jaar.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu