Home > Society > 2 x 25 jaar Chapeau – Château

2 x 25 jaar Chapeau – Château

Terwijl in Den Haag de Miljoenennota gepresenteerd werd, was er op Château St. Gerlach in Valkenburg een bijzondere bijeenkomst waarop werd stilgestaan bij het zilveren jubileum van zowel St. Gerlach alsook Chapeau Magazine. Beide bedrijven werden in 1997 opgestart en hebben sindsdien een vruchtbare samenwerking opgebouwd.

De middag werd ingezet met een korte themabespreking over duurzaam ondernemen waarna er tijd was voor een ‘late brunch’ van 16-18 uur waarbij de restaurantbrigade van restaurant Les Salons van Château St. Gerlach in vier gangen een aantal kunsten kon laten zien, begeleid door wijnen van St. Martinus.

Het restaurant heeft een make-over gekregen met nieuw meubilair en een nieuwe aankleding, waarbij het historische karakter gecombineerd is met eigentijds comfort. De gasten, onder wie burgemeester Daan Prevoo, konden het allemaal goed waarderen, te meer daar er volop gelegenheid was om weer bij te praten.

show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.