Home > Society > Jonge ondernemersdiner Sauter Wijnen

Jonge ondernemersdiner Sauter Wijnen

DAINA & XAVIER vlog – Wekelijks neemt Daina, Xavier of een van de Chapeau bloggers je mee naar de mooiste evenementen die Limburg NL/BE rijk zijn. Afgewisseld met andere thema’s, passend bij het goede leven in beide Limburgen. En tweewekelijks worden alle items op donderdagavond samengevat in de DAINA & XAVIER Recap.

Maandag vond de twee editie plaats van het ‘jonge ondernemersdiner’, een initiatief van Chapeau. Zo’n 25 jonge ondernemers kwamen samen op de prachtige nieuwe locatie van Sauter Wijnen in Cadier en Keer.

Naast de culinaire verwennerij van Erik Stevens Catering, uiteraard in combinatie met mooie wijnen van de gastheer, werd er vooral veel kennis uitgewisseld. Zo was het voor ieder interessant om te vernemen welke uitdagingen in andere branches spelen en wat de oplossingen hiervoor zijn. De organisatie van de avond lag in handen van de Event Management Group.

__________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.