Home > Mode en Beauty > Juwelier Caenen

Juwelier Caenen

Auteur: Demy Janssen

Op zondag 24 juni vindt de tweede editie van Chapeau Château Fair plaats. Dit jaar worden bezoekers verwelkomd door een twintigtal standhouders, die allemaal aanwezig zijn met exclusieve producten of diensten. Vandaag stellen wij Juwelier Caenen aan jullie voor.

Juwelier Caenen
Juwelier Caenen uit Lanaken staat al drie generaties bekend voor kwaliteit, service en vertrouwen. De collectie van Juwelier Caenen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een verzameling van de meest toonaangevende juweel- en horlogemerken. Met een grote diversiteit aan merken binnen iedere prijsklasse biedt Juwelier Caenen voor ieder wat wils, in iedere prijscategorie.

Herstel en maatwerk
Naast de uitgebreide collectie bestaande juwelen en horloges kun je bij Juwelier Caenen terecht voor herstelwerk van juwelen en uurwerken evenals het laten maken en ontwerpen van eigen sieraden. Als gediplomeerd horlogemaker en goudsmid garandeert Juwelier Caenen je van zorgvuldige behandelingen van ieder kleinood.

Chapeau Château Fair
Op een kleine afstand van Lanaken is de Chapeau Château Fair de ideale gelegenheid om Juwelier Caenen voor te stellen aan bezoekers die allicht nog niet bekend zijn met de producten en diensten van Juwelier Caenen.

Tevens zal de juwelier tijdens de Chapeau Château Fair een innovatief nieuw horloge van Frédérique Constant presenteren. De zogenaamde ‘The Hybrid Manufacture’ is ’s werelds eerste 3.0 horloge. Dit horloge bevat een combinatie van drie unieke technologieën: een manufactuur uurwerk, smartwatch functionaliteiten en caliber analytics.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.