Home > Business > Chapeau community 14-07

Chapeau community 14-07

Lancering Rowwen Hèze Magazine 

 

De in heel Nederland populaire Limburgse band Rowwen Hèze viert dit jaar het 30-jarig jubileum met vele initiatieven. Een daarvan is een eigen, heel bijzonder magazine dat in september verschijnt. De bedoeling van het magazine is om een kijkje in de keuken te geven van Rowwen Hèze. Welke organisatie zit achter de vele optredens, hoe ontstaan de ideeën, wat zijn hun favoriete instrumenten en nog veel meer. 

Maar het magazine geeft ook een beeld van de roots van de band. Van de geschiedenis van het Peelgebied tot de streekgerechten uit die regio. Het Rowwen Hèze Magazine biedt de lezer vooral beleving rond alles wat zich rond de band afspeelt. Het ‘geveul’ zal tot uitdrukking komen via mooie verhalen en prachtige foto’s. 

Omdat Rowwen Hèze vooral bij de muziek zelf wil blijven, is voor dit initiatief een samenwerking opgestart met Chapeau Magazine, het langst bestaande lifestyleblad in Limburg dat zich onderscheidt door goede verhalen, professionele fotografie en stijlvolle vormgeving. Het blad wordt gedrukt op kwalitatief hoogwaardig papier. Bewust is gekozen voor ‘mat’ ipv glanzend papier, zodat Rowwen Hèze Magazine eerder een ‘mattie’ dan een glossy wordt, omdat dit beter past bij het gevoel rondom de muziek van de band.

Het magazine zal verschijnen in een oplage van 25.000 stuks en zal verkijgbaar zijn in veel tijdschriftenwinkels en supermarkten door heel Nederland. Daarnaast is het magazine ook verkrijgbaar bij optredens van de band. Bovendien zullen postabonnees van Chapeau Magazine het blad als extra geste in de bus krijgen, zodat onder meer ook de zakelijke wereld in Limburg ruim bediend wordt. 

U kunt als bedrijf participeren in dit medium dat vooral de aantrekkelijke kant van het Limburgse leven zal laten zien. Wij bieden u een prachtig platform dat u de mogelijkheid biedt om ook uw diensten en producten van de zonnige en meest aantrekkelijke kant te laten zien. Media-adviseur Lou Cremers (06-20240189) maakt graag een afspraak om u alle ins en outs te presenteren. 

Wij zouden het waarderen als hij u een van deze dagen mag bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

De salesdeadline is 19 augustus. 

 

Rowwenheze Chapeau

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu