Home > Culinair > Het weekend volgens Chapeau

Het weekend volgens Chapeau

Elke week net voor het weekend neemt Chapeau met jou de leukste evenementen en voorstellingen door. Dit weekend kun je voor lekker eten en entertainment terecht bij Parkstad Culinair, en kunstliefhebbers kunnen een kijkje gaan nemen bij de opening van Herman Broods Castle of Rock.

Parkstad Culinair

Parkstad Culinair wordt sinds 2013 jaarlijks georganiseerd en vindt dit jaar plaats van vrijdag 11 tot en met zondag 13 september op het Pancratiusplein te Heerlen. In meer dan 25 pagodetenten vertonen diverse restaurateurs uit Parkstad en omgeving, op laagdrempelige wijze, in een sfeervolle ambiance hun culinaire kunsten.

Door toevoeging van Leisure gerelateerde bedrijven, streekproducten en workshops worden de zintuigen van de bezoekers extra geprikkeld. Laat je verassen door de culinaire hoogstandjes, een heerlijk glas wijn en verse cocktails.


Food, Drinks, Experience, voor elke doelgroep… dat is Parkstad Culinair.

Het muzikale programma in combinatie met de sfeervolle transparante overkapping zorgt voor de ultieme beleving. Het belooft wederom een fantastisch culinair evenement te worden.

Castle of Rock

Er wordt speciale aandacht besteed aan Herman Brood (1946-2001), Nederlands enige echte rocker, kunstschilder, filmster, dichter én toegewijd huisvader. Er zal kunst, muziek en theater plaatsvinden.

Op Landgoed Altembrouck komt er in het openingsweekend (11, 12 en 13 september) veel spektakel door middel van een kunstvernissage en een kunstveiling, gelardeerd met diverse live optredens van onder meer ‘The Rockband: Dany Lademacher’s Wild Romance’ en ‘Jan Rietman’s Allstars’.

De expositie, georganiseerd door Joop van Steenbergen, Karl-Heinz Bärwaldt en Koos van Dijk, zal vervolgens drie weken te bezichtigen zijn.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.