Home > Branded content > De mooiste tuinmeubelen bij Roger Pinckers

De mooiste tuinmeubelen bij Roger Pinckers

In de ruime showrooms van Roger Pinckers zijn de meubeltrends voor dit voorjaars- en zomerseizoen goed te zien. Comfort, sfeer en een zachte uitstraling met natuurlijke kleuren. De luxe van binnen wordt in de tuin voortgezet, zodat het ook in de buitenlucht volop loungen en genieten is. De prachtige collectie van het topmerk 4 Seasons Outdoor onderscheidt zich door stijl, vormgeving, materiaal en kleur. De fraaie en kwalitatieve stoffen bekleding kan een spatje regen verdragen, de prachtige houten tafels zijn een toonbeeld van elegantie.

Het robuustere werk is ook te vinden bij Roger Pinckers, zoals het degelijke assortiment van het merk Talen. Zeer stevige picknicktafels in rechthoekige en ronde vormen, evenals volhouten tuinbanken in meerdere modellen. Ook de oppottafels en grote bloembakken zijn niet alleen praktisch maar ook heel duurzaam.

Voor tuin- en dierenliefhebbers en lekkerbekken is Roger Pinckers een geliefd adres in Zuid-Limburg, met een groot assortiment. Zo wordt het complete assortiment aan dier- en veevoeders van de beste merken zoals Havens gevoerd. En de streekproducten komen vanuit de directe omgeving, zowel versproducten zoals asperges en aardappelen, als ook ambachtelijke stroop, biologische sappen en lokale biersoorten. Met de persoonlijke service van Roger Pinckers en zijn collega Rick Ruijters wordt het buitenseizoen een feest.

Dorpstraat 73, Sibbe (NL) – rogerpinckers.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.