Home > Branded content > Luxe interieuradvies bij LA Luxury

Luxe interieuradvies bij LA Luxury

Als exclusief en officieel partner voor Eichholtz en Arte Walls was La Luxury in hartje Maastricht al een walhalla voor de interieurshopper. Met de toevoeging van een gloednieuwe style studio is het nu ook de plek voor passend interieuradvies.

Eigenaren Liz en Arjan staan te popelen om de klanten rond te leiden door de style studio op de eerste verdieping van het pand aan de Avenue Céramique. „We geven al sinds dag één interieuradvies, voor zowel grote als kleine projecten. Met de opening van de style studio hebben we eindelijk een ruimte die hier volledig op is toegespitst. We ontvangen hier klanten en tonen alle materialen die we kunnen gebruiken bij een project”, vertelt Liz. „In de studio hebben we een wand vol staaltjes van materialen zoals hout, metaal, karpetten en glaswerk – allemaal van Eichholtz. Daarnaast hebben we een flink assortiment aan behang van Arte. Bij het stylen van een woning leggen we de gekozen materialen op tafel, naast de zowel in 2D als 3D ingetekende items. Dat brengt een interieur meteen tot leven.”

Het interieuradvies kan plaatsvinden op afspraak, maar ook op inloop, mits de specialisten op dat moment tijd hebben. Het bekijken van de materialen in de studio kan sowieso altijd. „Indien gewenst komen we ook bij de klanten thuis, of op locatie van een nieuw project. Maar dat hoeft niet. Op basis van foto’s en een plattegrond kunnen we al veel doen”, vertelt Liz. Tijdens een interieurconsult krijgen klanten advies voor passend materiaalgebruik, tips over kleur en lichtgebruik. LA Luxury werkt daarbij zowel voor grote (zakelijke) projecten, als voor particuliere woningen. „Wanneer mensen verhuizen, verbouwen, of er simpelweg zelf niet uitkomen met hun interieur, helpen wij graag met het maken van de juiste keuzes.”

LA Luxury Design is van woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur geopend, en op maandag en dinsdag alleen op afspraak. Lezers van Chapeau worden op zondag exclusief verwelkomd met een glaasje bubbels.

Avenue Céramique 110, Maastricht (NL) – laluxurydesign.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.