Home > Mode en Beauty > Een stukje luxe voor elke dag

Een stukje luxe voor elke dag

De kerstdagen staan voor de deur en dat betekent dat er weer volop wordt geshopt voor kerstgeschenken. Bij Rademakers FF Sittard weten ze dat als geen ander. Het atelier investeert veel tijd in het aanvullen en vernieuwen van zijn bijzondere collectie winterse accessoires. Van de pluizige zachte bontsleutelhanger tot de stijlvolle bontsjaal, het zijn geschenken die net zo bijzonder zijn als degenen die ze dragen.

  

,,Bij Rademakers FF zijn we voortdurend bezig met innovatie en vernieuwing”, zegt Helma Rademakers van Rademakers FF. ,,Dat begint al tijdens het bezoek aan de internationale beurzen. Ik vind het altijd een sport om te speuren naar de nieuwste trends, die we uiteraard volgens in ons eigen atelier. Na 35 jaar mag ik wel zeggen dat ik vrij aardig kan inschatten of een bepaalde trend ook in Nederland zal aanslaan of juist niet. Zo was het bekendste hemddraagtasje de inspiratiebron voor onze nieuwste bonttas met Ralf Lauren-streep of luipaardprint.”

  

In het atelier van Rademakers FF worden niet alleen voortdurend nieuwe items toegevoegd, de accessoires worden ook jaarlijks opnieuw bekeken en verfijnd om de collectie verrassend en vernieuwend te houden, legt Helma uit. ,,Zo is de niet meer weg te denken pompom muts nu opvallend completer en in felle kleuren uitgevoerd, en zijn de bontsleutelhangers er nu ook in hartvorm, waardoor ze als geschenk nog meer waarde hebben!”

Niet alleen veel van haar klanten, ook Helma zelf is gek op de klassiekers in haar zaak, vertelt ze. ,,Zoals de Russische Kozakmuts voor dames en heren, lekkere warme lammy handshoenen, de onvergetelijke moftas, volle bontmanchetten en niet te vergeten het tijdloze bontkraagje dat elke outfit nét dat beetje extra uitstraling geeft.”

    

Veel van deze accessoires kunnen high-end en speciaal volgens de wens van iedere klant gemaakt worden in het atelier, benadrukt Helma. ,,Dat is wat ons onderscheidend maakt. Elke accessoire gemaakt uit natuurlijke materialen is een uniek item. Het geeft dat speciale luxe gevoel van verwennerij. Een beetje luxe voor elke dag!”

Rademakers FF kiest bewust voor uitsluitend natuurlijke materialen zoals lammy, cashmere wol en bont. ,,Een belangrijk voordeel van natuurlijke materialen is dat ze honderd procent biologisch afbreekbaar zijn. Dit in tegenstelling tot synthetische materialen die gemaakt worden op oliebasis. Puur en natuurlijk, tel daarbij op dat het ook nog eens custom-made gemaakt kan worden in òs sjoon Limburg, dan weet je zeker dat je iets unieks hebt. Unieker kan gewoon niet!”

    

Engelenkampstraat 55 | 6131 JE Sittard | +31 (0)46-458 68 99 info@rademakersfurfashion.nl | www.rademakersfurfashion.nl | www.lammy.nl

________________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu