Home > Branded content > De Mestrini Lease-bril

De Mestrini Lease-bril

Mestrini Optiek & Optometrie, met winkels in Meerssen, Maastricht en Margraten, lanceert de Mestrini Lease-bril. Een oplossing waarmee u direct en zorgeloos kunt genieten van een nieuwe designbril met het best mogelijke zicht. Dit alles tegen een vast en laag maandbedrag.

Bent u toe aan een nieuwe bril en stelt u de aankoop van een nieuwe bril even uit wegens de hoge investering? Dat is verleden tijd met dit bijzondere concept.

Het principe van de Mestrini Lease-bril is simpel: bij aanschaf van een nieuwe bril sluit u een abonnement af voor het door u gekozen montuur en de glazen die u nodig heeft. De kosten van uw nieuwe bril bestaan uit de totale kosten van de betreffende bril, inclusief de juiste glazen, plus de kosten van een brilverzekering (à vier procent per jaar) gedeeld door 24. Zo kost een nieuwe bril slechts een paar tientjes per maand, en is deze altijd verzekerd voor diefstal, verlies en schade.

De Mestrini Lease-bril is ook ideaal voor een zonnebril op sterkte, een beeldschermbril of gewoon voor een trendy tweede bril voor een andere uitstraling.

Het familiebedrijf Mestrini Optiek & Optometrie levert al drie generaties lang de allerbeste zorg voor ogen. De mooiste monturen met de allerbeste Zeiss-glazen, die zorgen voor het best mogelijke zicht. Ons team staat garant voor vakkundig advies, zo geniet u van de hoogst mogelijke service.

Kies nú voor een Mestrini Lease-bril. Dan geniet u van alle voordelen van een prachtige, nieuwe designbril met de beste glazen, zonder een hoge, eenmalige investering, maar een vast laag maandbedrag. En na twee jaar kiest u gewoon weer een nieuwe bril.

Meer informatie en de maandbedrag calculator vindt u op onze website, maar u mag natuurlijk ook bellen of binnenlopen in één van onze winkels.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.