Home > Branded content > Cruisen in de Noorse fjorden

Cruisen in de Noorse fjorden

Voor veel cruiseliefhebbers is een tocht in de Noorse fjorden een absoluut hoogtepunt. Cruisespecialist C&O Travel in Kerkrade werkt onder meer met de Holland America Line, en die staat garant voor kwaliteit. De ervaringen die het bureau van de klanten te horen krijgt bij terugkomst, zijn bijzonder positief. De HAL-cruise in de fjorden vaart dan ook een bijzonder mooie route. Die begint in Bergen. Een idyllisch stadje met die typische kleurrijke houten huizen, fraai gelegen aan de zee. Hoewel er op de boot culinair het nodige aanbod is, kiezen sommige passagiers ervoor om tijdens de lunch aan wal te gaan voor een verkenning van de stad en een bezoek aan zo’n knus Noors restaurantje. Verser dan hier kan de zalm niet zijn. Ook Alesund is zo’n mooi stadje. Het schip meert direct aan in het oude stadscentrum.

Geirangerfjord Unesco erfgoed
De Geirangerfjord en watervallen zijn een absoluut hoogtepunt. Adembenemende panoramagezichten en wonderschone natuurbeelden blijven voor altijd in je herinnering. Niet alleen vanaf het schip zijn de vergezichten prachtig. Zo kun je ook excursies met de bus maken die tot wel drieduizend meter hoogte rijdt. Het ene uitzicht is nog spectaculairder dan het andere. En onderweg kom je door heel authentieke dorpjes. Niet alleen per bus, ook per trein kan een excursie worden gemaakt. Zoals de ‘ouderwetse’ Flam-trein. Die gaat tamelijk stijl omhoog, langs water-valletjes, fjorden en idyllische kleine dorpjes in een ongerept Noors landschap. Uitstappen voor een wandeling in de eeuwige sneeuw is zeker een must.

Alles aan boord
Aan boord van het HAL-schip is het vakantiegevoel 24 uur per dag aanwezig. Er zijn verschillende restaurants met verschillende keukens, wellness & spa, zwembaden en jacuzzi’s, intieme bars en lounges. En prachtige shows.Cruisen is op basis van volpension, dus alle maal-tijden, snacks tussendoor en 24-uurs roomservice zijn bij de prijs inbegrepen, als je tenminste aan boord bent. Tevens zijn standaard koffie, thee en ijswater vrij beschikbaar.

Liefhebbers kunnen voor een cruise terecht bij ANVR- en SGR-cruisespecialist C&O Travel. Kijk eens op https://www.lifestyle-cruises.nl/. Daar vindt u meer dan 10.000 cruises wereldwijd online. Bij C&O Travel kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en u ontvangt een cruisereis op maat incl. vliegreis, hotel transfers etc.

______________________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu