Home > Branded content > Van een echte lammycoat blijf je genieten

Van een echte lammycoat blijf je genieten

De LAMMYCOAT mag zonder twijfel een iconische must have genoemd worden en is populairder dan ooit. Dat is niet zo gek, want een echte lammycoat is duurzaam en heeft als enige wintermantel warmteregulerende eigenschappen. Hierdoor geniet je bijna het hele jaar door van je favoriete jas.

Natuurproduct

De ultralichte lammycoats worden gemaakt van de vachten die het restproduct zijn van de vleesindustrie. „Dat vind ik het mooie aan de lammycoat. Het is een eerlijk en duurzaam product”, zegt HuuB Rademakers van RademakersFF in Sittard. „De vachten zijn er, het zou zonde zijn om ze niet te gebruiken. Bovendien hebben alleen natuurlijke materialen unieke eigenschappen wat de jas zo comfortabel in het dragen maakt. Een echte lammycoat slijt nauwelijks en is na jarenlang draagplezier snel en volledig biologisch afbreekbaar. Dit in tegenstelling tot de op oliebasis geproduceerde imitaties, waarvan we de kunstvezels nog lang als micro-plastics in ons milieu zullen blijven aantreffen.”

Grootste collectie

Al sinds 1965 heeft Rademakers zijn eigen atelier in huis. Dit maakt de collectie zowel uniek als veelzijdig. Klanten zijn verzekerd van optimale service en speciale wensen kunnen uitgevoerd worden. „Zo krijgt iedere klant, man of vrouw, zijn eigen Rademakers”, aldus HuuB. RademakersFF uit Sittard heeft een van de grootste collecties van Nederland als het gaat om lammycoats. Maar het is ook de place to go voor een luxe mantel van andere natuurlijke materialen als leder en suède. En met de onlangs toegevoegde double face-kasjmierjassen van LORO PIANA uit Italië, is het aanbod in luxury coats compleet én uniek.

Eens per jaar… Alleen tijdens de Lammy Dagen is er extra veel keuze, is het op maat maken zonder meerprijs en worden eventuele aanpassingen aan een lammycoat uit de ready to wear ook gratis uitgevoerd.

De Lammy Dagen zijn van 15 september tot en met 15 oktober

Engelenkampstraat 55, Sittard (NL) – rademakersff.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.