Home > Branded content > Rotsvast gaat een stap verder

Rotsvast gaat een stap verder

Rotsvast Vastgoedbeheer, Verkoop en Verhuur ondersteunt Pie Bemelmans bij het verhuren van zijn panden in Maastricht. Een vruchtbare samenwerking, zo blijkt. „Ze nemen mij alle werk uit handen.”

Samenwerking

Pie verhuurt verschillende woningen in en rondom het centrum van Maastricht. Hij werkt sinds 2017 samen met Rotsvast Verhuur & Vastgoedbeheer, waar Ingrid van der Linden zijn vaste aanspreekpunt is. Het zoeken naar een huurder, inclusief de bijbehorende screening, het opstellen van het huurcontract, de begin- en eindinspectie: hij geeft het graag aan Rotsvast uit handen.

Perfect

Afgelopen zomer zijn Walter van het Hof en Jeroen Balemans ingetrokken in het volledig gemeubileerde appartement van Pie aan de Uitbelderstraat, midden in het centrum van Maastricht. Hun nieuwbouwhuis is nog in aanbouw en ze zochten een tijdelijke plek om te wonen. „We zijn via internet bij Rotsvast gekomen”, vertelt Jeroen. „Het ging heel snel. We maakten een afspraak met Ingrid en toen was het binnen een paar dagen geregeld.” Het appartement waar Jeroen en Walter in wonen is ingericht en afgewerkt met een scherp oog voor detail en is goed geëquipeerd. „Het is perfect in orde”, vertelt Walter.

Screening

Onderdeel van het verhuurproces is dat het team van Rotsvast de potentiële nieuwe huurders aan een screening onderwerpt. Rotsvast gaat daarbij uitermate grondig te werk en kijkt niet alleen naar het loonstrookje of andere documentatie. „We doen ook online veel onderzoek en bellen, indien nodig, de werkgever om te verifiëren of het salaris en functie kloppen”, vertelt Ingrid. Pie vult aan: „Als er een mogelijke kandidaat is, dan bespreekt Ingrid de uitslag van de screening met mij. Dat vind ik heel prettig.” Pie is blij met de samenwerking met Rotsvast „Ik hoef alleen te controleren of de huur wordt betaald”, lacht hij. „Verder nemen ze je alle werk uit handen.”

Beheer

Walter en Jeroen zijn modelhuurders en Pie doet zelf het beheer. Natuurlijk helpt Rotsvast als er vraagstukken zijn. Pie: „Hoewel het haar taak niet is kan ik altijd bij Ingrid terecht. Dat is echt heel fijn.” Veel verhuurders kiezen voor beheer zodat zij ook na de verhuur nergens meer naar om hoeven te kijken. Denk hierbij aan huurindexering, huurafrekeningen, aanmaningen, het oppakken van technische problemen en het afhandelen van vragen van huurders. Ontzorging ten top.

Hoogbrugstraat 22, Maastricht (NL) – Rotsvast.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.