Home > Branded content > Tegelstudio Cérunique brengt keramiek terug naar Maastricht

Tegelstudio Cérunique brengt keramiek terug naar Maastricht

Keramische tegels spelen een belangrijke rol in de geschiedenis van Maastricht. Vreemd genoeg ontbrak al jaren een tegelspeciaalzaak in de stad. Tegelstudio Cérunique in Maastricht brengt daar sinds vorig jaar verandering in.

Eigenaar Jean Linssen is een ras ondernemer en zijn vrouw Sjé weet als interieurstyliste precies hoe je geslaagde combinaties maakt tussen vloer en interieur. Tegelstudio Cérunique biedt een uitgebreide collectie Italiaanse keramische tegels aan. Italië blijft nog steeds het tegelland bij uitstek. Jean: „Een kwaliteitsproduct waar met moderne 3D-technieken motieven in gemaakt kunnen worden zodat de tegels een marmer-, natuursteen-, beton-, hout- of travertin-look krijgen. Belangrijk is ook dat de interieur- en terrastegels heel makkelijk zijn in het onderhoud.”

De tegels worden rechtstreeks geïmporteerd uit Italië; 40.000 m2 tegels heeft Tegelstudio Cérunique in voorraad! „Omdat we de groothandel uitschakelen kunnen wij onze eerste keus tegels aanbieden tegen de laagst mogelijke prijzen”, zegt Jean. „Mooi en voordelig”, vat Sjé het aanbod van Cérunique kernachtig samen. „Onze medewerkster Manja heeft jarenlange ervaring in tegels en werkte bij zeer gerenommeerdere bedrijven. Ze weet waar ze over praat.” De ruime en warm aandoende showroom heeft een luxueuze uitstraling. Er zijn grote vlakken en wandpanelen met de nieuwste Italiaanse collecties te zien. „Op driehonderd vierkante meter krijg je hier een goed beeld van de talloze mogelijkheden, zowel voor binnen- als buitentegels. Bezoekers zijn onder de indruk van de formaten van de almaar groter wordende tegels. Ook in kleinere ruimtes zijn grote tegels prima toe te passen, minder voegen maakt het ruimtelijk”, vertelt Sjé. De sfeer in de showroom is uitnodigend. Jean: „We willen onze klanten gastvrij benaderen. Onze eerste vraag aan onze bezoekers is: wat wilt u drinken? Aan de hand van de wensen geven wij ons advies en maken terplekke ook een moodboard.”

Wil je alvast een voorproefje, download dan het inspiratieboek op de website van cerunique. Een bezoek aan de showroom geeft natuurlijk de beste indruk. Jean, Sjé en Manja heten u van harte welkom.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.