Home > Branded content > Save the date: Lifestyle event by SieMatic op 7 en 8 oktober

Save the date: Lifestyle event by SieMatic op 7 en 8 oktober

Goergen Keukens in Stein is hét adres voor mooie en slimme keukens. De ontwerpen van Marc Hermans en zijn collega’s onderstrepen dat. Goergen keukens is exclusief dealer van het Duitse keukenmark SieMatic in Limburg. Sterker nog: de vestiging in Stein heeft een van de meest spectaculaire SieMatic-showrooms ter wereld.

 

De gehele benedenverdieping van de keukenspecialist staat in het teken van het innovatieve en luxe keukenmerk. Het telt op tot een imposante open ruimte, waarin tussen de verre zichtlijnen en fraaie doorkijkjes de ene na de andere prachtige opstelling voorbijkomt.

Precies deze ruimte staat in het tweede weekend van oktober centraal tijdens het Lifestyle event by SieMatic. Het is dé plek voor liefhebbers van eten en drinken, designlovers en interieurfanaten. Zij kunnen hier twee dagen lang naar hartenlust kunnen proeven, testen en genieten.

De inspiratieruimte is even geen showroom meer, maar een culinair festijn, met live cooking, luxe hapjes en een wijnproeverij. Iedereen is welkom om te komen genieten van kookdemonstraties van onder meer Miele en Bora en te zien hoe de keukens tot leven komen.

Gewapend met een koffiebar en verse cocktails staan de interieurarchitecten van SieMatic en de keukenadviseurs van Goergen keukens klaar om iedereen van inspiratie en ideeën te voorzien. Ook Hanssen Interior Design is aanwezig om gasten te voorzien van interieuradvies. Het Goergen Lifestyle event voedt dus zowel de inwendige mens, als de inspiratielust van menig woonliefhebber.

Zet het weekend van 7 en 8 oktober (van 10.00 uur tot 16.00 uur) dus vast in je agenda. Het worden twee inspirerende dagen.

Nijverheidsweg 17-18, Stein (NL) – goergenkeukens.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.