Home > Branded content > Een lammycoat: elke dag genieten van duurzame luxe

Een lammycoat: elke dag genieten van duurzame luxe

Natuurlijke materialen zijn de meest luxe materialen. Dat weten HuuB en Helma Rademakers en dat weten hun klanten. Al jaren is RademakersFF de place to go voor behaaglijke jassen van zacht leder en ultralichte schapenvacht. Dit jaar wordt de collectie uitgebreid met het luxe kasjmier.

Kasjmier

Al jaren is Atelier Rademakers een van de grootste lammy-coat-specialisten in Nederland. HuuB ziet het toevoegen van kasjmier als de volgende stap in de vraag naar lichtheid, warme texturen en, niet als minste, een duurzaam kledingstuk dat jarenlang meegaat. „Kasjmier is, net als lammy, een natuurlijk en zeer duurzaam materiaal”, weet HuuB. „De unieke eigenschappen van deze natuurlijke materialen zijn niet na te maken en passen helemaal in de trend waarbij duurzaamheid, klimaatoplossingen en ontspullen centraal staan.”

Lammy dagen

Om bestaande en nieuwe klanten kennis te laten maken met de exclusieve lammycollectie, organiseert RademakersFF ook dit jaar opnieuw de lammydagen. De perfecte tijd om een duurzame jas voor het komende najaar uit te zoeken. Gedurende deze dagen is het aanbod aan kleuren en kwaliteiten bij RademakersFF extra groot. Daarnaast is er ook ruimte voor persoonlijke designwensen, want dat is waar het om draait tijdens de lammydagen. Iedereen zijn eigen Rademakers.

Van 15 september tot 15 oktober 2021 kiest u uit meer dan twintig verschillende kleuren en vijftig verschillende modellen. Bovendien is maatwerk alleen tijdens de lammydagen zonder meerprijs.

Engelenkampstraat 55, Sittard rademakersff.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.