Home > Branded content > Bouchon d’en Face kookt voorlopig elk weekend

Bouchon d’en Face kookt voorlopig elk weekend

Het zal nog wel even duren voordat we weer massaal de Limburgse restaurants kunnen gaan bezoeken. Zelfs als de overheidsmaatregelen stukje bij beetje worden versoepeld en de horeca weer gasten mag ontvangen, dan zal dat in eerste instantie mondjesmaat zijn.

Veel restaurants hebben inmiddels het afhalen en thuisbezorgen ontdekt als nieuwe mogelijkheid om in deze moeilijke tijd het hoofd boven water te houden. Zo ook Bouchon d’en Face in het Maastrichtse stadsdeel Wyck. Daar draaiden ze in eerste instantie de gasknoppen van het fornuis slechts open met het oog op Pasen. Maar inmiddels heeft het team van de Bouchon de smaak zo geweldig goed te pakken dat de pannen ten minste drie dagen per week op het vuur staan. Daar hebben de vele hartverwarmende reacties en meer dan 200 bestelde couverts wel voor gezorgd.

Het enthousiasme bij de Bouchon – een zaak die vooral bekendstaat om zijn traditionele Franse bistrogerechten – is inmiddels zo gegroeid, dat besloten is om tot nader order elk weekend te gaan koken op bestelling. Vanaf nu kunnen niet alleen drie- of viergangenmenu’s besteld worden, maar ook losse à la cartegerechten met prijzen die variëren van minder dan 10 euro tot maximaal 20 euro.

Bestellen en afhalen dan wel thuisbezorgd krijgen kan elke vrijdag, zaterdag en zondag, door middel van het sturen van een mailtje of een app.

Wycker Burgstraat 54, Maastricht (NL) – bouchondenface.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu