Home > Branded content > Honderd procent natuurlijke schoonheid zit in jou

Honderd procent natuurlijke schoonheid zit in jou

Iedereen wil ouder worden maar niemand wil het zijn. Met Pro-Looks heeft biomedicus Tony Herman een gezichtsbehandeling ontwikkeld die de veroudering op een volledig natuurlijke manier tegengaat.

Er staan een loep, een behandelingstafel en een kleine bloedcentrifuge, maar daar houdt de vergelijking met een dokterskamer ook echt op. Er klinkt rustgevende muziek, enkele edelstenen en een Boeddhabeeldje staan uitgestald en er hangen foto’s van het heelal aan de muur. Deze kamer in het Van der Valk Businesscenter in Urmond laat zien wie Tony Herman (51) is. Een Belgisch-Limburger die wetenschap en alternatieve geneeskunde combineert voor het beste resultaat. Van hieruit begeleidt hij topsporters. „Zij vragen extreem veel van hun lichaam dat feitelijk toe is aan herstel”, zegt Herman. „Ik onderzoek hun bloed en stel daarmee een supplementendieet-op-maat samen. De kennis die ik daarbij heb opgedaan zet ik in voor mijn anti-aging gezichtsbehandelingen.” Dertigplussers met rimpels kiezen nu vaak voor synthetische behandelingen met botox of fillers, anderen gaan voor plastische chirurgie. Herman: „Daar stel ik als alternatief ‘mijn’ methode tegenover die veilig, beproefd, pijnloos en op honderd procent natuurlijke basis is.”

Herman neemt daarvoor enkele buisjes bloed af bij de cliënt en haalt daar met behulp van een centrifuge het plasma uit, het heilzame bestanddeel. Met een dermaroller wordt de allerbovenste laag van diens gelaat heel lichtjes geprikkeld, net genoeg om het lichaam ‘wakker te schudden’ om aan herstel te werken. Het gezicht smeert hij vervolgens in met het verkregen plasma, gecombineerd met door hem geselecteerde en geïmporteerde geneeskrachtige kruiden uit het Himalayagebergte. Wat overblijft gaat als serum mee met de cliënt, samen met de door Herman vervaardigde voedingssupplementen die het natuurlijk herstel ondersteunen.

„De behandeling duurt een half uur. Cliënten boven de veertig jaar adviseer ik om twee keer per jaar een behandeling te nemen”, zegt de Pro-Looks-eigenaar. „Aan ieder gezicht zit natuurlijk een ‘houdbaarheidsdatum’, maar een gezonde levensstijl is cruciaal. Ik ben geen wonderdokter maar ik weet wel wat ik moet doen om het te ‘bio-tunen’. Het gezicht ziet er na mijn behandeling gegarandeerd frisser uit en de buitenkant zegt altijd heel veel over de binnenkant.”

Mauritslaan 49, Urmond (NL) – pro-looks.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.