Home > Branded content > 6 x jouw huid beschermen tegen de zon

6 x jouw huid beschermen tegen de zon

Het is – eindelijk – officieel zomer. Heerlijk met de snoet in de zon, een kleurtje pakken voor het ultieme zomergevoel. Maar wist je dat te veel zon funest is voor de gezondheid van je huid? Dat zie je dan misschien niet direct, maar over een paar jaar krijg je er gegarandeerd spijt van (want: pigmentvlekken en rimpels). De huidtherapeuten van Kliniek aan de Maas helpen je je huid deze zomer te laten stralen, zonder zonschade!

SPF…

Bescherming tegen de zon begint met een goede zonnebrandcrème. Daarbij is het belangrijk om op de SPF-factor te letten: hoe hoger de factor, des te beter én langer je zonnebrandcrème beschermt en hoe langer het duurt voordat je huid verbrandt. Naast het feit dat Face Shield Flex SPF 50 beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon en huidveroudering tegengaat, helpt de crème ook pigmentvlekjes te voorkomen.

Egaal bruin

Een natuurlijke teint wil iedereen die van de zon geniet. Helaas gaat dat vaak hand in hand met pigmentvlekjes. En die wil je liever vermijden. Het RENEWLight Renophase tranexamique serum helpt daarbij: tranexamique zuur remt pigmentvorming, herstelt de normale pigmentproductie en vermindert reeds aanwezige pigmentvlekken. Het resultaat? Een egale teint!

Stralende lippen

Stralende lippen met Colorescience Lip Shine SPF 35. Deze lipgloss geeft de lippen een vleugje glans en een mooi, natuurlijk kleurtje. Daarnaast gaat Lip Shine SPF 35 vroegtijdige huidveroudering van de lippen tegen en beschermt het jouw lippen tegen UV-straling en schadelijke invloeden van buitenaf, terwijl hyaluronzuur vocht inbrengt en de huid soepel maakt. Verkrijgbaar in vijf tinten: Clear, Rose, Coral, Pink & Champagne

Verjongen en egaliseren van de huid

Wist je dat er weinig antioxidanten zo effectief zijn op het gebied van verjonging en egalisering van de huid als vitamine C? Helaas is het slikken van vitamine C niet voldoende om dit te bewerkstelligen. Voor het ultieme effect breng je de vitamine direct op de huid aan. Met de Dermaceutic C25 crème bijvoorbeeld.

Slaap zacht

De zon mag ’s avonds dan niet meer schijnen, pre- of after care is goud, ook als je slaapt. Het Light Ceutic avondserum van Dermaceutic stimuleert jouw huid om overmatig pigment sneller op te ruimen terwijl je slaapt.

Elke dag

Zonbescherming is 365 dagen per jaar belangrijk, ook als het lijkt alsof de zon niet schijnt. En dat hoeft niet per se veel tijd of moeite te kosten, met de Colorescience Brush-on Shield SPF 30 breng je binnen een handomdraai krachtige bescherming tegen UVA- en UVB-straling, blauw licht en infraroodstraling aan op je gezicht. Makkelijk aan te brengen en verkrijgbaar in vier shades met aan de huid aanpassende pigmenten.

Meer weten over hoe jij jouw huid het beste kunt beschermen tegen de zon? Het team van Kliniek aan de Maas staat wij zes dagen per week klaar om je te helpen met persoonlijk advies.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.