Home > Branded content > Craith Lab: Passie voor een prachthuid

Craith Lab: Passie voor een prachthuid

Roermondse gaat internationaal met nieuw cosmetisch merk, met gebleken effectieve methode in schoonheidssalons. ,,Wij kijken verder dan het smeren van crèmes”.

Dat je huidproblemen krijgt als je te lang in de zon zit is al lang bekend. Maar veel mensen realiseren zich niet dat ook andere milieufactoren, zoals fijnstof in de lucht, slecht zijn voor je huid. Plus dat de oplossing niet simpelweg in een anti-age-crème zit. Monique Aerdts is oprichter van Craith Lab, dat huidverzorgingsproducten ontwikkelt voor professionals in de cosmetische zorg. Met meer dan een kwart eeuw ervaring bij onder meer plastisch chirurgen in binnen- en buitenland, zag ze hoeveel onbekendheid er was over de oorzaak en aanpak van huidproblemen in schoonheidssalons. „Het is daarom mijn passie geworden om een product te ontwikkelen dat je huid aantoonbaar verbetert, door direct vanuit de cel te werken, niet simpelweg door alleen crèmes te smeren.”

Ze traint schoonheidsspecialisten met haar productlijnen en deelt haar expertise. Een tipje van de sluier: de Black Line is puur epigenetisch: het beschermt de huid tegen negatieve invloeden van het milieu. Denk daarbij aan huidproblemen zoals pigmentvlekken, veroorzaakt door blootstelling aan fijnstof. Eerst vindt herstel plaats van de huidcel. Vervolgens regeneratie: vocht vanuit een diepere huidlaag wordt naar boven gehaald. „Deze behandelingen zijn door schoonheidsspecialisten uit te voeren”, vertelt Monique Aerdts. „Om de vijf weken een bezoek is geen onnodige luxe, je hebt immers maar één huid. Een auto behoeft ook onderhoud, anders doet hij het niet meer. Helaas wordt die stap bij de eigen huid vaak overgeslagen, terwijl die jaar in jaar uit wordt aangetast door zon en fijnstof. Mensen stappen bij huidproblemen vaak naar de dokter als het al te laat is: huidkankercellen zijn al ontwikkeld. Terwijl je dit door goed onderhoud heel eenvoudig voor kan zijn. Een huidkankercel heeft vaak twintig jaar de tijd gehad om zich te ontwikkelen!” Naast de Black Line heeft het team van Craith Lab ook nog een Blue Line voor de jeugdige en volwassen probleemhuid en de Gold Line voor de oudere huid en een optimale celcommunicatie. Ook biedt het huidoptimaliserende voedingssupplementen aan. Alles is geheel dierproefvrij. Bewezen resultaat op zeer korte termijn. Craith Lab levert uitsluitend aan cosmetische salons.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.