Home > Mode en Beauty > Haal het allerbeste uit je huid

Haal het allerbeste uit je huid

Je huid aan iemand toevertrouwen is niet gemakkelijk. Ze is namelijk voor iedereen uniek, fragiel en verandert elke dag. En ’t belangrijkste? Je wilt dat ze straalt. Elke dag. De experts van Kliniek aan de Maas begrijpen dat als geen ander, dus ontwikkelden ze een succesrecept dat een holistische aanpak voorop stelt. Een cosmetisch arts en een huidtherapeute over de indrukwekkende duurzame resultaten, ondermeer met de producten van ZO Skin Health.

Huidverjonging is een hot topic. Er komen bijna dagelijks nieuwe behandelingen op de markt. Toch is dat niet de weg naar een mooie huid op de lange termijn. Kliniek aan de Maas werkt enkel met behandelingen waar je, wetenschappelijk bewezen, ook na twintig jaar nog profijt van hebt. „Dat werkt natuurlijk alleen maar als je continu met de juiste producten blijft stimuleren en je huid daarbij regelmatig laat behandelen”, vertelt cosmetisch arts Camiel Zeijen. Daarmee benadrukt hij exact wat Kliniek aan de Maas uniek maakt: een samenspel tussen huidtherapeuten en cosmetisch artsen.

Duurzaam resultaat met ZO Skin Health

Bij Kliniek aan de Maas kun je terecht voor twee prominente diensten: injectables en huidverbeterende behandelingen met ondermeer de producten van ZO Skin Health. Beide worden uitgevoerd door specialisten in het vak die continu met elkaar overleggen. Dat levert een optimaal resultaat op. En optimaal is volledig afhankelijk van de wens van de klant. „We schotelen niet zomaar botox en fillers voor”, zegt Zeijen. „We luisteren eerst naar de exacte vraag, bestuderen vervolgens de oorzaken van het probleem en komen dan met een gepast antwoord. Dankzij de intense samenwerking tussen de huidtherapeuten en cosmetisch artsen kunnen we de vraagstelling nog beter begrijpen en dat maakt het verschil op de lange termijn.” De ervaren specialisten surfen dus niet zomaar mee op elke nieuwe trend. „Bij ons kun je er zeker van zijn dat de toegepaste technieken écht resultaat opleveren. We werken al jaren met behandelingen die hun waarde hebben bewezen en creëren daardoor een veilige omgeving voor de klant. Uiteraard volgen we aandachtig wat nieuw is, maar enkel de topbehandelingen krijgen een plaatsje in ons aanbod. En een duurzame aanpak staat voorop.”

Dagelijkse fitness voor de huid

Wil je het allerbeste halen uit je huid, dan is enkele keren per jaar langsgaan in de kliniek echter niet voldoende. „Je moet het een beetje zien als fitness”, zegt huidtherapeut Alaine Coenen. „Je stopt toch ook niet met sporten wanneer je je droomlichaam hebt verwezenlijkt? Dan verzwakken de spieren opnieuw. Dat is hetzelfde voor je huid: je moet het onderhouden.” En daarvoor hoef je niet dagelijks naar een huidtherapeut. De huidspecialisten leggen uit dat de basis gelegd wordt in je eigen badkamer. „Met de juiste producten en een vaste routine leg je het broodnodige fundament. Botox, fillers en huidbehandelingen werken opmerkelijk beter op een gezonde en verzorgde huid. Je zal het resultaat ervan ook een stuk langer zien. Daarom adviseren we elke klant een gepersonaliseerde routine uit het gamma van ZO Skin Health, onze premium skincare partner.” De beslissing om met ZO Skin Health te werken ging niet over één nacht ijs. De artsen en huidtherapeuten testten de producten grondig en nadat het sublieme resultaten bleek op te leveren voor onder andere pigmentvlekken, twijfelden ze niet langer. Vandaag helpt het tal van vrouwen en mannen om hun verjongingskuur thuis voort te zetten en er elke dag stralend uit te zien.

Expertise en ervaring

Kliniek aan de Maas staat voor maatwerk. Alle medewerkers van de kliniek geven een persoonlijke en warme benadering, zijn deskundig en bieden de hoogste kwaliteit voor een natuurlijk resultaat. Dat het loont, getuigen de vele positieve klantenreacties die we lezen op de website. Dat is het resultaat van de jarenlange, internationale ervaring van het team. Camiel Zeijen was een van de eersten die de opleiding tot cosmetisch arts in Nederland volgden. Zijn collega Pascal Meijer heeft meer dan dertig jaar ervaring in de cosmetische geneeskunde, leidt cosmetisch artsen op in Kliniek aan de Maas in samenwerking met SOCG, het opleidingsinstituut van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Pascal heeft ook zijn eigen kliniek voor cosmetische geneeskunde gehad aan de Champs-Elysées in Parijs. Beide artsen zijn gecertificeerd cosmetisch artsen KNMG, aangesloten bij de NVCG. De cosmetisch artsen van Kliniek aan de Maas worden omringd door huidtherapeuten met verschillende specialisaties, zodat elke specifieke vraag behandeld kan worden.

kliniekaandemaas.com

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.