Home > Branded content > Profhilo: natuurlijk alternatief voor fillers

Profhilo: natuurlijk alternatief voor fillers

Schoonheidskliniek Beautifier in Maastricht volgt de nieuwste trend op het gebied van natuurlijke anti-aging: Profhilo. Drie jaar geleden is dit product vanuit Italië overgewaaid naar Nederland. In de Randstad is het al erg populair vanwege de effectiviteit én omdat de behandeling met Profhilo risicovrij is.

Steeds meer mensen die graag een mooie, vitale en strakke huid wensen, bezoeken een schoonheidskliniek. Waar het voor-heen vooral gebruikelijk was om de huid er jonger te laten uitzien door middel van het opvullen van volume, zoals bij fillers gebeurt, is er nu een zeer veilige, mooie, meer natuurlijke manier om het huidverouderingsproces te vertragen.

Thermisch bewerkt

Door middel van kleine, lokale injecties van de stof hyaluron-zuur – een lichaamseigen stof die onder meer tussen gewrichten zit – wordt de huid zelf aan het werk gezet om strakker en steviger te worden. Het product lijkt wellicht in eerste instantie op een filler, maar Profhilo is wezenlijk anders. „Het grootste verschil zit hem in het bewerkingsproces. Waar bij fillers de werkstof hyaluronzuur chemisch bewerkt is, is deze bij Profhilo uitsluitend thermisch bewerkt door de fabrikant IBSA. Dat betekent dat het een geheel natuurlijk proces is dat je huid doorloopt”, vertelt Rik Dassen, die naast eigenaar en cosmetisch arts bij Beautifier ook een achtergrond als huisarts heeft. Door de toediening wordt de huid namelijk zelf geactiveerd om het gehalte collageen en elastine – twee stoffen die het belangrijkst zijn voor het behoud van een jonge huid – op peil te houden. Daarnaast heeft het een ander effect. Dassen: „Een filler is voor volumeverbetering. Het vergroten van het volume van je jukbeen geeft je een jongere uitstraling, terwijl het bij Profhilo eerder gaat om algemene huidverbetering en huidstructuurverbetering. De huid wordt dus elastisch en strak, maar je doet niets aan volume.” En precies dat maakt dat veel mensen hiervoor kiezen. „Klanten komen op consult en zeggen: ik wil mijn uitstraling verbeteren, maar ik ben bang dat mijn omgeving iets opvallends ziet veranderen. Dan is mijn advies: laten we voor Profhilo kiezen. Je hebt een iets langere adem nodig, want pas na twee maanden zie je resultaat, maar je krijgt daardoor niet dat mensen er ineens heel anders gaan uitzien, alleen een stuk jonger en gezonder. En dat ervaren mijn klanten als heel prettig.”

Risicovrije behandeling

Bovendien is anti-aging uitsluitend door middel van het goed reinigen, samen met het aanbrengen van crèmes in het gezicht, niet toereikend. Een bezoek aan de schoonheidsspecialist is uiteraard geen overbodige luxe, wanneer het gaat om huid-veroudering. Maar Profhilo geeft de huid wat extra’s, en dat heeft invloed op de uitstraling. Om deze te behouden is het van belang om 1 of 2 keer keer per jaar terug te komen. Maar dat moet geen probleem zijn: „De behandeling zelf wordt niet als onprettig ervaren. Omdat er op strategische plekken in de huid geprikt wordt, is het een relatief makkelijke en risicovrije manier van anti-aging. De kans op blauwe plekken is dan ook minimaal. En alleen een arts mag de behandeling doen, dus je bent er altijd zeker dat iemand met een medische achtergrond jou helpt. Dat idee vinden ook veel mensen prettig.” Naast anti-aging kan Profhilo ook helpen tegen roodheid, couperose en acné van de huid. Dassen wil echter benadrukken dat het geen geneesmiddel is. „Couperose is een chronische aandoening. Maar ik zie veel klanten die al jaren met andere behandelingen bezig zijn. Na een Profhilobehandeling zien ze die roodheid langzamerhand verdwijnen en krijgen ze de normale teint van hun eigen huid weer terug.” Daarnaast is het ook nog een ideaal middel om een droge huid aan het eind van de zomer intens te hydrateren. En wie dacht dat Profhilo alleen voor het gelaat is, heeft het mis. Behandeling is ook mogelijk voor huidversteviging in de hals, armen, handen en decolleté.

Beautifier Maastricht
Bergerstraat 2
Maastricht
+31642821732
Beautifier.nl/profhilo-limburg

Voor meer productinformatie, zie ibsaderma.com

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu